Villa Sjöliden

När man går in i något slags höstmood!

Innehåller annonslänkar till

Ellos, lindex, bubbleroom och Afound

God morgon bästa ni<3 

När hösten nu är på intågande… eller den är väl rättare sagt redan här så händer det alltid någonting inom mig. Jag liksom lever i en liten bubbla där jag har en tydlig bild av hur jag vill ha det.

Jag ser mig själv sitta med en kopp te i ett par härliga loungekläder, under en mysig filt med en kopp varm te framför en sprakande brasa. Det är min målbild som etsar sig fast i mitt huvud.

Jag ser därför alltid till att beställa hem några snygga loungeplagg vid denna tid på året som jag sedan bor i här hemma, För hur härligt är det inte att få komma hem och bara byta om till några riktigt mjuka, men ändå snygga plagg!

Jag har därför valt ut några gobitar som jag tänkte tipsa er om i just denna kategori…

Tröja och byxor, pyjamas, nattskjorta, tröja och byxor

Och jag som är en riktig pyjamasälskare tog och beställde hem detta set direkt!

Men bara för att jag går in i något slags höstmood nu så betyder det INTE att jag är någon människa som är speciellt förtjust i hösten…. tror jag går in i min bubbla bara för att kunna förbereda mig för vinterhalvåret. Skulle jag få drömma fritt skulle jag bo på varmare breddgrader under denna mörka tid och komma hem lagom till våren. Tror jag är långt ifrån ensam om att känna så?

Men hörrni… nog talat om detta för idag har jag ett så SJUKT härligt tips till er! Ett riktigt wow- tips!

Spana bara in denna (som även finns i denna färg) och denna stiliga blåsa! IM IN LOVE!

Nej nu ska jag fara i väg mot jobbet!

Önskar er en riktigt härlig onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.