Villa Sjöliden

Att vakna upp till en vacker morgon!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma vaknar vi upp till en väldigt vacker morgon!

Är så otroligt tacksam att vi har en sjö att kunna blicka ut över varje dag. När vi väl köpte huset 2012 fattade varken jag eller Snickaren vilken underbar tomt huset låg på. Huset var det enda man lade märke till eftersom det var i STORT behov av en omfattande renovering. Minns att besiktningsprotokollet var ganska så tjockt, vilket avskräckte i princip alla som var på visningen. Och det värsta var att det hade stått 10 cm vatten i källaren i många många år… Tanten som bodde här innan hade gått ner och lagt dagens tidning på källargolvet i säkert tio års tid eftersom tidningar suger upp fukt… ja ni fattar!

Så det tog ungefär till 2015, då glasrummet kom till som vi började se att vi faktiskt bodde ganska så fint! Och nu är jag så otroligt tacksam… tacksam över att det lägger sig ett lugn i hela huset just för att utsikten är så otroligt fin!

Här hemma förbereder vi oss för dagens finbesök av våra bästa kompisar från Stockholm.

Vi ska dagen till ära bjuda på sopplunch alá fisksoppa… och denna soppa är så galet god så ni måste få receptet sen! En soppa som har hängt med ända sedan jag flyttade hemifrån, och som vi aldrig tröttnar på här hemma!

Och hur mysigt är det inte nu när hösten är kommen att äta just soppa!? Men då ska det vara en matig soppa tycker jag;)

Och idag fyller även en av mina älskade systrar 18 år<3 Så om en stund ska vi även förbereda oss för skönsång över telefonen;) Firandet tar vi imorgon!

Tänk när jag var 13 år… från att ha varit ensambarn, till att få två systrar inom loppet av 3 månader! Detta var en omställning som hette duga, men ändå supermysigt! Och jag är så himla tacksam att jag har två systrar, som nu även dom börjar bli vuxna. <3

Och idag har jag några jättefina nyheter till er…

Jacka, klänning, topp, cardigan, sneakers, tröja 

Och dagens tips med 55% rabatt dessutom kommer här!

Önskar er en härlig lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.