Hälseneinflammation?! – Villa Sjöliden

Villa Sjöliden

Hälseneinflammation?!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Oj vad skönt det var att komma iväg till jobbet igår… och jisses vad trött jag var när jag kom hem sen. Rättare sagt, helt slut! Det känns med andra ord ordentligt att kroppen vart helt i offläge.

Men en annan åkomma jag verkar ha dragit på mig är hälseneinflammation! Alltså PÅ RIKTIGT!? Jag har så ont i mina hälsenor (speciellt i en) så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det började för ett tag sedan med att jag bara blev väldigt stel på morgonen eller när jag varit still en stund… men när man väl kommit igång sen så var smärtan och stelheten väck. Nu kan jag till och med vakna av att det molar och värker… och det känns verkligen som att någon trycker in en kniv i hälsenorna när jag går. Då ska vi inte tala om på mornarna!!

Är det någon som varit med om liknande? Måste man söka vård?

Läste mig till att man kan göra ”tåhävningar” några gånger om dagen för att lindra…

Och vet ni… igår när kvällsmaten var intagen och barnen satt och varvade ner i soffan gick jag ut och plockade en RIKTIG godisskål från trädgården när jag ändå var ute och vattnade. Älskar att den fortfarande levererar, trots att det nu officiellt är höst i luften! Gurkor, tomater och nätmeloner dinglar överallt i växthusen!

Barnen som är galna i allt vad frukt och bär heter, slukade såklart detta i ett nafs!

Och dagens tips kommer här och och här utgör en URSNYGG outfit!

Hittade även dessa stiliga och prisvärda från Gina Tricot, som även såg grymt sköna ut!

Nej, nu måste jag fara iväg mot jobbet! Önskar er en fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Hej, jag har haft hälseneinflammation. Tåhävningar många gånger varje dag, sedan riktigt bra sportskor löste problemet men det tog ett tag.