Villa Sjöliden

Egentid med min Snickare!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Åh vilken mysig lunch jag fick med min älskade Snickare igår!

Barnen lämnade vi hos deras farmor och farfar och sedan åkte vi in till Örebro för att börja med att uträtta ett par ärenden. Och när man ändå har tagit sig så långt som in till ”storstaden” kan man ju passa på att besöka några butiker, som man inte besökt på väääldigt länge.

Men i alla fall så började jag med att ta mig ett besök inne på Jakobssons möbler… och efter att ha varit i deras butik, så kommer man alltid ut nytankad med inspiration.

Och visst fick allt lite smått och gott följa med hem efter detta besök!

Efter detta åkte vi till restaurang Sobi och åkte en väldigt god och fräsch lunch. Här fick Snickaren guida mig vad jag skulle äta, eftersom han själv brukar käka lunch där vissa jobbdagar.

Och lagom när vi slagit oss ner öppnade himlen upp sig utanför fönstren… ja jisses vad det regnade där ett tag!

Och hur skönt är det inte att kunna äta en lunch i lugn och ro, utan att behöva rodda med barnen!? Hade nästan glömt av hur det kändes;)

Som jag skrev igår så är Snickaren och jag vääääldigt dåliga på att göra saker tillsammans utan barnen… Och dom gångerna vi väl får lite egentid brukar vi skämtsamt säga ”att vi glömt hur man gör”. Vet inte om det är i positiv eller negativ bemärkelse dock!

Vi är ju så himla vana med att greja här hemma med alla projekt… och skulle vi bli barnfria i några timmar så prioriterar vi oftast att fixa med det. Men vi skulle i alla fall behöva bli lite bättre på det helt enkelt… Det kan ju faktiskt vara rätt så nyttigt för barnen också att få en liten paus från sin mamma och pappa;)

Är eller var ni duktiga på att fixa egentid när barnen var små?

Idag ska det verkligen regna HELA dagen, så jag har förberett för att baka bullar och tvätta sängkläder dagen till ära;) Skulle även behöva ta mig ut och snygga till i köksträdgården… men det kan jag kanske spara till någon dag när det inte ösregnar!

Och dagens tips kommer här och här… hur fina!?

Och inne hos Ellos hittar ni galet mycket fina nyheter just nu!

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.