Villa Sjöliden

Detta skrämmer skiten ur mig!

Innehåller annonslänkar till

Gina Tricot och Afound

Go kväll bästa ni<3 

Idag har det inte varit någon toppendag här hemma för varken mig eller Snickaren! Anledningen till detta är att våran lilla flicka blivit helt personlighetsförändrad dom senaste dagarna. Nu under helgen har det eskalerat, och blivit värre… och det skär i en förälders hjärta att se sitt barn inte må bra!

Hon som annars är den mest spralliga, glada, sociala tjej man kan tänka sig är nu istället tillbakadragen, väldigt fåordig och ältar om saker som stör henne hela tiden (och det pendlar mellan två saker). Hon vill heller inte åka någonstans eller träffa folk. Idag skulle hennes dansskola ha börjat, men hon vägrade åka dit eftersom hon var rädd att en speciell situation skulle kunna uppstå.

Igår bär vi var på kräftskiva vägrade hon först gå ur bilen, för att sedan sitta i sin ensamhet inomhus medan vi andra satt ute på altanen. DETTA ÄR INTE VÅRAN LILLA FLICKA, och det skrämmer oss till max!

Förhoppningsvis är det kanske bara en fas som hon går igenom, men den är så otroligt jobbig för henne själv, så jag valde faktiskt att kontakta BVC, för att kunna diskutera olika möjligheter till hjälp.

Men förutom en stor klump i magen över detta, så har denna helg gått i ett.

På fredagen stod ju det årliga kräftfisket på schemat för 8e året i rad. Och visst blev det kräftor i mängder till allas stora glädje…

Och dagen efter blev det först kokning av dom små liven…

Och framåt kvällskvisten slöt hela gänget upp för en trevlig kräftskiva på en stoooor veranda med utsikt över äppelträd och åkrar.

Rätt som det var drog ett åskoväder igång, och regnet hävde ner medan vi satt med tända ljus och inlindade i varsin filt, sjöng snapsvisor och sörplade kräftspad så det stod härliga till.

.

Och idag fick jag (trots en klump i magen) känna mig riktigt stolt då vi var och tittade på när Milian spelade fotbollsmatch.

Den lille skrutten gjorde 3 mål och kämpade så svetten sprutade!

Slutligen tänkte jag visa er några riktiga fyndtips…

Kappa (Afound), kofta (Afound), klänning (Afound), klänning (afound), jacka (gina tricot), klänning (Afound)

Och slutligen tänkte jag visa er dessa (Afound) godingar som ni just nu kan klicka hem till 77% rabatt!

Nej nu väntar sängen, så jag kan bli någorlunda utvilad inför morgondagens jobbdag!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Usch, vad jobbigt. Hoppas det löser sig för er. Vår dotter blev helt förändrad när hon gick i första klass. En dag, var det ett barn som kräktes i klassen, rakt ut på golvet. PANG, vilken jäkla kräkfobi vår dotter fick. Hon vågade ingenting!!!!! För tänk om det fanns folk omkring oss som var sjuka och som kunde göra henne/oss sjuka. Vi vände oss till en psykolog, och nu har det faktiskt blivit bättre. Hon har inte samma panik längre. Enligt psykologen så kan det ha vart andra saker som utlöste detta. En pojke i henne klass förlorade helt plötsligt sin pappa. Samtidigt så låg jag i influensan med 40 graders feber. Så där fick hon panik att jag oxå skulle dö. Och just då så hände det här i skolan. Så psykologen tror att alla stora värdsliga frågor och rädslor som ett 7 åring har, blev helt enkelt för jobbiga för vår dotter. Har vart en jobbig resa, men idag är det helt ok. men skräcken finns ju fortfarande kvar, Folk i vår närhet som har vart magsjuka mm, får inte prata om sånt när hon hör.