Villa Sjöliden

Hur galet härligt!?

Innehåller annonslänkar till

Lyko och Afound

Go kväll bästa ni<3 

Ikväll ligger jag helt urlakad i soffan efter dagens jobbpass. Att jobba fysiskt i en stor industrilokal i 27-28 gradig värme tar ut som rätt trots mängder av vätska.

Väl hemma tog jag och plockade in ett nytt fång av vita stora hortensior medans jag ändå gick runt och vattnade. Hur galet härligt är inte det… att kunna plocka denna underbara blomma i sin egen trädgård!?

Är så oerhört tacksam att några av mina hortensior klarade sig från dom otäcka hagelstormarna som härjade här hemma i juli och trasade sönder i stort sätt varenda blomma.

Här hemma blev det tack och lov en lite lugnare kväll om man jämför med gårdagens kaos som fick mig att bli så himla frustrerad. När jag rullade in bilen på parkeringen såg jag en liten kille med knallorange flytväst sitta och meta själv på bryggan. Det var så klart Milian som var nere och fiskade, för första gången själv (så klart med en Snickare som hade uppsikt på avstånd), det var minst sagt en nöjd kille som drog upp 5 fiskar!

Och dagens tips kommer här, och vi börjar med denna (Lyko) NYHET (som jag är galet sugen på att beställa hem!) som ni just nu har 20% på. Hur fint mot en solkysst hy!

Och sist med inte minst denna och dessa fina! (Afound)

Önskar er en fin kväll<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.