Full i skratt och livrädd på samma gång! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Full i skratt och livrädd på samma gång!

Innehåller annonslänkar till

Gina tricot & Afound

Hej på er<3

Just nu sitter jag här i soffan och försöker slå hejd på alla känslor som bestiger min kropp. En blandning av frustration, stress, ilska och sorgsenhet tornar upp sig som ett svart moln inom mig.

Var pratar jag om? Jo. SEXÅRSTROTS som verkligen vissa stunder får mig att vilja slita av mig allt hår på huvudet! Misstänker att många som gått igenom denna härliga trotsålder sitter och småfnissar när ni läser mina rader, medans andra kanske som jag är mitt uppe i den fighten eller så kallade utvecklingsfasen på sina barn.

Lilla tonåren har jag läst att just denna trotsålder kallas… det gör mig både lite full i skratt och livrädd på samma gång! Hur ska det då bli när dom väl är i tonåren!? HAHA!

Ja, det är minst sagt kämpigt nu med våran lilla kille som verkligen testar vårat tålamod till max, och jag BER TILL HÖGRE MAKTER att det ska ge med sig SNART!

Men förutom all frustration som för tillfället tagit över kroppen, har det varit en riktigt fin dag, Jag och Snickaren har jobbar medans barnens mormor kidnappade barnen under dagen för lite sol och bad.

Men det är ju verkligen helt galet vilken värmebölja som har sitt grepp om vårat avlånga land! Så härligt, och ändå fantastiskt att komma hem till galet fina sommarkvällar. Och det bästa är att värmen ser ut att hålla i sig både över helgen och in i nästa vecka! UNDERBART!

Detta betyder att det kanske hinns med både klippbad och poolbad till helgen! UNDERBART!

Jag är så himlans glad att jag slipper ligga och trängas på en strand tillsammans med resten av Sverige, och speciellt NU under dessa speciella tider.

Ja, vilka kontraster man slås emellan i livets vardag. Frustration och allt vad det innebär över en trotsig sexåring samtidigt som lyckan flödar inombords för detta ljuvliga högsommarväder!

Och dagens tips kommer här (gina tricot) och här (Afound). Och hur fint är det inte att bära dessa tillsamman!?

Och titta här, endast 99 kr för denna (Afound) söta kreation!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.