Villa Sjöliden

När dagen startar uruselt!

Innehåller annonslänkar till

Afound

Hej på er<3 

Idag startade dagen uruselt eftersom jag vaknade med en bultande huvudvärk som suttit i sedan igår kväll. Anledningen? Jo, jag har väntat i över 1 vecka på min medicin som jag annars tar dagligen mot mitt psykiska mående. Så eftersom jag var stressad över den saken, plus att jag hade en galen huvudvärk och även tappade frukostmackan på golvet… ja då rann det helt enkelt över. Tårarna sprutade och både Snickaren och mina stackars barn fick trösta mig i soffan.

Men efter ett par Alvedon och med lite frukost i magen och många goa kramar kändes det i alla fall lite bättre. Idag var ju egentligen en glad dag eftersom jag nämligen skulle iväg och bli ompysslad hos bästa Sofie på My Corner , vilket jag verkligen längtat efter!

Jag åkte iväg lite tidigare hemifrån eftersom Snickaren och barnen ändå skulle åka iväg till ett glasställe utanför Örebro, och vad passar då bättre än att uträtta lite ärenden.

Och väl framme på salongen var det lika trevligt och mysigt som alltid! Och en sak ska ni ha klart för er… om man vill göra yumi lashes, lashlift, browlift eller phibrows så är ett MÅSTE att besöka denna galet fantastiska tjej! Man blir aldrig besviken!

Själv gjorde jag både yumi lashes och påfyllning av mina phibrows (görs 1ggr/år).

Och alltså brynen, som hon även använde en skuggmetod på idag… my god! Jag är så HIMLA nöjd!

Kolla bara före och efter… på bilderna har jag även gjort yumi lashes.

Hejdå mascara och ögonbrynspenna!

Och vet ni… när jag kom hem igen så hade inte bara himlen spruckit upp i strålande sol och knallblå himmel utan jag hade fått ett meddelande att min medicin fanns att hämta ut på apoteket! Halleluja på det!

Så nu är humöret på topp igen!

Och dagens tips kommer här i form av denna och denna gobit! Passar perfekt både nu och till hösten!

Och sist med inte minst dessa…. VILL HA!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Tänk, sonhustrun har både salong, utbildningar och webbutik i Västerås, ändå kommer jag aldrig till skott att varken fixa bryn eller fransar….
    Vad skönt att det äntligen ordnade sig med medicinen… bedrövligt att behöva vänta så!!
    Fin fredag till Er, Kraaam Kate