Villa Sjöliden

Skönt utpumpad på energi!

Innehåller annonslänkar till

Afound

Go kväll bästa ni<3 

Här hemma har det varit en blåsig men strålande dag idag. Härligt, bara man kunde hitta sig lite lä i solen. Efter lunch fick vi lite besök utav min farfar, pappa och min bonusmamma. Vi fikade och hade trevligt i solskenet och tillslut bestämde Milian och jag oss för att gå ner till brygga och fiska lite mört till de kommande kräftfisket. Här fick vi sällskap av min lillasyster med pojkvän, och kvällen avslutades med hämtpizza ute på pooldäcket.

Och nu känner jag mig sådär skönt utpumpad på energi. Ni vet, som efter ett träningspass (fast jag gjort allt annat än att träna haha). Men liksom nöjd och slut på samma gång.

Och på tal om träning (som är bland det värsta jag vet) så funderar jag lite smått på om det kanske är dags att ta tag i den biten ordentligt. Just för att må lite bättre i både kropp och knopp. Vem vet, plötsligt kanske det händer;)

Och idag blir mina rekommendationer denna och denna

Och slutligen har jag en perfekt present som ni kan ge till era män och som definitivt kommer bli så galet uppskattat. Och det som jag pratar om hittar ni här… skönare material får man leta efter!!!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.