Villa Sjöliden

När hjärtat är tankat med härlig vänskap!

Innehåller annonslänkar till

Afound, lyko och mio

God morgon bästa ni<3 

Idag vaknar vi upp till en mulen morgon med regnet hängandes i luften. Snickaren håller på att Snickrar det sista på våran nyrenoverade bod och mitt huvudet känns en aning tungt efter gårdagens tjejmiddag. Men huvudvärken gör mig ingenting med tanke på hur trevligt det var och för att hjärtat är tankat med underbar härlig vänskap!

Varje år anordnar en av tjejerna här i byn ett litet knytkalas som alltid blir succé. Det diskuteras allt mellan himmel och jord, skrattas, skålas och äts fantastiskt god mat. 

Ja men ni det ju… bilderna på all god mat får tala för sig själva!

Vet ni… jag har verkligen kommit på att jag har kommit in riktigt ordentligt i semesterlunken. Ni vet, när man absolut varken har koll på klocka eller vilken dag det är. Det är så himla skönt! Detta betyder att  när semestern väl är slut, känns det helt ok att infinna sig på arbetsplatsen igen.

Funderar även på om jag ska sätta mig ner och måla lite tavlor igen, vilket var typ ett år sedan på pricken. Man får passa på när kreativiteten infinner sig, så att säga. Och oftast gör den det när man antingen känner riktigt harmoni (vilket är nu) eller när ångesten flödar.

Såg även att det verkar kunna bli ett par varma dagar att se fram emot innan semestern lider mot sitt slut. Galet efterlängtat!

Och vet ni, tom 31 Juli får ni 15% extra rabatt här inne om ni uppger SUMM070 (på varor som skickas från butiken själv). En toppendeal med andra ord!

Själv ska jag klicka hem denna och denna med rabattkoden!

Och här inne har ni just nu 20% på allt från Redken, Lanza, Ögonmakeup och dofter från Armani.

Och här inne hittar ni just nu REA– slutspurt på möbler och heminredning!

Önskar er en riktigt härlig dag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.