Villa Sjöliden

Fiskelycka och utflyktsdag!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Just nu sitter vi fullpackade i bilen på väg mot Vadstena. Vi ska nämligen på en liten dagsutflykt där vi ska möta upp min mamma och hennes P.

Planen är att kunna ta en tur ut med båten och kanske hitta någon ö eller strand att spendera dagen på, men vi får se om vinden sätter stopp för dom planera. Dock spelar det inte så stor roll om vi inte kommer ut till sjöss, då Vadstena är en oerhört vacker liten stad, och det finns annat att se och pyssla med,

Ljusstakar hittar ni till 50% rabatt här, likaså snittblommorna och liknande koraller till 20% rabatt. Brickan är från ett brickbord och en liknande byst hittar ni här. Glaskupan hittar ni här.

Sedan måste jag ju berätta att på min och Alicias lilla fisketur igår så fick vi upp inte mindre än 15 FISKAR!!! Hur galet!? 11 abborrar varav nio i en fin ätbar storlek, och 4 stora mörtar som fick åka ner i pappas frys i väntan på kräftfisket. Så nu har vi ett helt gäng med byxade abborrar som ligger i kylen. MUMS!

Dock glömde jag att fota i all iver… så ni får nöja er med en bild från messenger.

Och dom två minsta abborrarna fick så klart Molly mumsa på!

Även Milian lyckades på sin fisketur (med Snickaren och sin gudfar) att kroka sin allra första gös. Dock var den lite för liten för att tas upp, men ändå kul! Han var bra stolt när han kom hem, vilket är huvudsaken!

Så det blev en fin dag med bra fiskelycka för hela familjen!

När vi kom hem stod regnet som spön i backen och gjorde även så resten av kvällen! Hela familjen intog soffläge och var helt slut! Ett bevis på att sjön suger;)

Avslutningsvis tänkte jag idag tipsa er om några riktiga fynd som är perfekta att köpa och använda till hösten.

Vi börjar med denna och denna (Afound) skönhet, som verkligen föll mig och min stil i färg och smak!

Och huuuur SNYGG var inte denna (Afound)!? gaaaah!

Önskar er en härlig dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.