Villa Sjöliden

Att ta dagen som den kommer…

Innehåller annonslänkar till

Lyko

Hej på er<3 

Vaknar upp till en molnig och blöt morgon då regnet har smattrat på rutorna i natt. Men nu känns det tack och lov som att solen kämpar för att få fram sina varma strålar.

Jag har precis vinkar av Snickaren, Milian, Alicia och en lekkompis som skulle bege sig ner till fotbollsplanen och kicka lite boll.

Gårdagen var fantastiskt härlig, och bjöd på både varmt och vackert väder. Hur skönt är det inte då att bara ta dagens som den kommer och inte ha något inplanerat!? Det blev med andra ord en del poolhäng medan Snickaren och Milian gick ner till bryggan och försökte få upp några abborrar.

Och så klart åkte som alltid det obligatoriska ”poolhängssnackset” fram!

Och som alltid, när det är stor risk att det vankas fisk så är även Molly med på ett hörn nere på bryggan! För det är minsann det BÄSTA hon vet…. att få tugga i sig en färsk abborre!

Sådan far, sådan son… haha!

Själv stod jag och smygkikade från pooldäcket.

Rätt som det var, så ringde Snickarens bästa vän och Milians gudfar och sa att han hade fiskat upp en stor abborre och en gös. Och en stund senare kom han förbi med fångsten som som vi sedan gjorde i ordning på grillen och njöt av på kvällskvisten tillsammans med storfiskaren.

Med denna bild önskar jag att ni kunde få känna både lukt och smak… för det var så himla gott! Och det bästa av allt… precis allafärska primörer på tallriken är egenodlat och egenfångat.

Storfiskaren ”him self” gav middagen godkänt!

Så klart var vi tvungna att få i gudfar i poolen på ett kvällsdopp!

Ännu en helt underbar kväll att lägga till i minnesbanken.

Och idag mina vänner har jag ett tips till er, som för en gång skull INTE kommer från mig, utan från min bästa kompis Sofie som är en hejare på hudvård eftersom hon en gång i tiden har jobbat med det.

Så hennes tips hittar ni här och här.

Och mitt hetaste tips, som jag tjatat om sååå många gånger med som är värt att nämna igen hittar ni här! Och det var faktiskt just Sofie som tipsade mig för några år sedan om denna fantastiska produkt…

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.