Villa Sjöliden

En kväll man sparar i minnet!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Idag vaknar vi upp till sprakandet av en tänd brasa…. en svag doft av nybryggt kaffe sprider sig genom huset medans regnet smattrar på fönsterrutorna. Dock ser vädret ut att lätta upp nu, och solen försöker tränga igenom dom tunga regnmolnen. Är det något som känns väldigt välkommet just nu så är det just lite sol och värme… eller vad säger ni?

Igår gick även Snickaren på en efterlängtad semester… han om någon behöver VERKLIGEN ha lite semester efter en galet intensiv vår och försommar!

Men som sagt… nu är det minsann bara lite värme som saknas. Därmed tänkte jag att vi skulle blicka tillbaka några veckor då det var en riktig högsommardag.

Klockan 18 på kvällen packade vi picknickväskan, åkte och hämtade pizza och hoppade i våran lilla eka. Medan jag hämtade pizza i grannbyn grävde barnen upp mask i köksträdgården och gjorde i ordning fiskespöna.

Sedan var det bara att kasta loss… vi njöt av den varma kvällssolen medan flötena guppade ikapp med båten och vi mumsade i oss den ljumna pizzan. HUR MYSIGT?

Dock fick vi inte ett napp denna härliga kväll, men det gjorde inte så mycket. För detta var en sådan kväll som man sparar i minnet och tar fram en regnig novemberdag!

Hoppas verkligen att vi kan få några fler sådana kvällar.

Idag kommer annars dagen gå till att fixa några ärenden och baka en stor jordgubbstårta till min systers 18-års kalas.

Och dagens tips kommer här i form av denna skönhet och denna mysiga och samtidigt stiliga kreation.

Och sist med inte minst har vi dessa gobitar som skulle vara grymt stiliga med en vit skjorta eller blus till!

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.