Villa Sjöliden

Hagelstorm!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Idag vaknade vi upp till en knallblå himmel med strålande sol! Dock blev det inte så långvarigt, utan istället hopade sig molnen och rätt som det var stod regnet som spön i backen. Det regnade så mycket att jag för en liten stund trodde att taket på huset skulle ge vika. Och helt plötsligt när jag kikade ut hade dom tunga regndropparna bytts mot stora hagelkulor som studsade mot marken.

Jag har nog faktiskt aldrig varit med om att det kommit en sådan stor mängd hagel som det gjorde idag. Och ca 1,5 timma efter hagelskuren kunde man fortfarande hitta små högar i skuggan!

Och medan jag sprang runt på altanen och kollade till mina blomster och hummade förvånat åt alla högar med hagel som fortfarande låg kvar passade Milian på att ta sig ett dopp.

Han var så peppad på att testa om det gick att dyka ner på botten med snorkeln… vilket han både glatt och förvånat insåg fungerade hur bra som helst, bara man höll andan!

Annars har vi passat på att jaga dammråttor idag, så nu är hemmet tipptopp lagom till helgen då även Snickaren går på semester.

 

Och avslutningsvis kör vi ett tips som jag starkt funderar på att klicka hem direkt! HUR FIN?

Sedan är jag galet sugen på att testa denna produkt… någon som vet om den är bra?

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.