Välkomna in i pergolan! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Välkomna in i pergolan!

innehåller annonslänkar

Gokväll kära ni<3 

Första dagen på semestern är snart till ända, och jag och barnen har faktiskt haft en riktigt fin dag tillsammans trots grått och regnigt väder.

Vi startade dagen med att ta en rejäl sovmorgon till klockan 10!! SÅ HIMLA SKÖNT!

Sedan ringde vi och bokade klipptid till Milian som blivit så oerhört långhårig. Alltså den lilla människans hår… det växer så det knakar! Kommer så väl ihåg första gången vi fick gå till frisören med honom… han var ett halvår gammal. Frisören var redan då helt chockad över tjockleken haha!

Och vips så var nästan hela dagen gjord… och nu sitter vi här hemma och tittar ut på regnet som smattrar på rutorna medans vi intar lite kvällsmacka tillsammans med jordgubbar och mjölk!

Just jordgubbar och mjölk är något som vi äter i mängder här hemma under sommarmånaderna!

Och idag, när det ändå är så himla grått och regnigt ute tänkte jag fortsätta med att guida er runt poolområdet…

Vi börjar med att ta oss en lite närmare titt i pergolan…

Här inne har jag så småningom tänkt byta ut vårat urgamla soffbord mot ett rustikt träbord… Men jag måste helt enkelt hitta det perfekta först! Något liknade detta.

I varje hörn hittar ni måna övervintrade hortensior… ni vet “Endless summer” sorten som jag promotat för er! Vissa mer blommande än andra… men är det någon trädgårdshortensia ni ska satsa på att införskaffa så är det denna.

I det andra hörnet av pergolan finner ni detta… och när jag förra helgen hade min älskade Sofie på besök här hemma fick jag det som skulle bli pricken över i:et i denna lilla hörna,

Nämligen denna lilla vas som är alldeles PERFEKT till barnens alla små buketter.

Och sitter man här inne och njuter av lugnet (dvs när barnen inte badar)  så kan man också höra ett vagt porlande av vatten.

Detta ljud kommer från poolens ena långsida…

Där man hittar ett gammalt bambu- vattenspel som jag köpte i Skåne för många herrans år sedan. Och hur fint blev det inte att placera mina “hostor” som tidigare stått i en rabatt runtom pelaren? Kan nog bli så pass att dom får bo kvar i krukor;)

Och idag blir mina modetips till er att spana in dessa och denna.

Ska själv lägga en beställning på dessa omgående eftersom jag tror att dom kommer bli grymt snygga ihop med denna som jag införskaffade mig idag på rean.

Slutligen måste jag rekommendera er att kika in här och kolla på deras REA… så GALET mycket fint!!!

Önskar er en riktigt fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.