Att hitta återhämtning! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att hitta återhämtning!

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Idag när jag var på väg in till fabriken där jag jobbar, stannade jag faktiskt till en snabbis och andades in alla underbara sommardofter som florerade. Ni vet den där doften av dagg blandat med gräs och syren. Och vet ni… jag är så himla glad att jag kan få sådana där infall, att bara kunna stanna upp och ta in allt som pågår runt omkring. För just nu, som jag skrev i förra inlägget så går allt i en rasande fart både här hemma och på jobbet… och jag behöver få stanna och just andas ibland för att orka när det är som mest intensivt.

Och jag tror INTE att jag är ensam om att behöva detta. Idag lever vi ett så stressat samhälle som liksom har blivit det “nya” normala… och jag tror faktiskt att vi alla behöver kunna stanna upp ibland att ta in naturen. För är det något jag starkt tror på, är det att naturen helar!

Annars hittar jag just nu min återhämtning (där jag kan koppla från allt annat och bara vara) i köksträdgården.

 Bland gurkplantor… 

 

Chiliplantor…

Färska kryddor… 

Och tomater som sakta men säkert börjar bli solmogna.

Och i förrgår kväll passade jag på att sätta upp gardinerna i pergolan.

Så nu har jag mina “fladdrande” gardiner på plats! KUL!

Slutligen tänkte jag visa er några fina sommarplagg som äntrat butikerna.

Blazer i linnemix, ToppKjol i linnemix, Mönstrad T-shirt klänning, Shorts, T-shirt klänning

Och alltså… spana in denna! Förstå vad fin på en solkysst kropp i sommar!

Nej nu måste jag kila iväg och rensa alla fönster på saker här hemma efter som det kommer hit fönsterputsare imorgon!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christine

  Saknar dig också här! Hoppas allt är bra med dig och familjen och att frånvaron här bara är en frivillig blogg-semester 🤗 💖

 2. FruBerg

  Ville bara säga att jag hoppas att allt är okej med dig och din familj! Saknar dina härliga inlägg! Varm kram

  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Hej kära du!
   Vad gulligt av dig att sakna mig❤️
   Allt är bara fint, kände helt enkelt att jag behövde en liten paus för att hämta lite ny inspiration🥰
   Men nu är jag tillbaks igen👍🏻
   Kram Nathalie