Ogräsrensande som en slags terapi!? – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Ogräsrensande som en slags terapi!?

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Nu har jag ÄNTLIGEN slagit mig ner i soffan och kan i skrivande stund konstatera att jag är helt och håller slut. Ögonen står i kors och kroppen nästan värker av trötthet… ja, jag ska naturligtvis strax gå och lägga mig, men jag ville kika in en snabbis till er först!

Idag, efter att barnen lagt sig passade jag på att gå ut och plantera om tre av mina tomatplantor som hade blivit så höga att dom vek sig. Så nu sitter som i sina 15 liter krukor och har blivit förvisade ut i växthuset. Tänkte fortsätta imorgon med att få ut resten av tomatplantorna och även chiliplantorna i växthuset.

Och som ni kan se så är det lite halvkaos inne i växthuset…. överallt står hortensior i stora krukor som håller på att vakna till liv.

Var även tvungen att rensa lite ogräs i pallkragarna där allt just nu växer i en rasande fart!

Även jordgubbslandet blommar som aldrig förr! Åååh vad jag längtar efter att jag tillsammans med barnen kan gå ut och plocka färska jordgubbar!

Alltså det är något visst med att knata ut på kvällen och se över sina odlingar… det är som om kroppen varvar ner och ogräsrensandet blir som en slags terapi. Aldrig hade jag trott för 9 år sedan att jag skulle se ogräsrensande som terapi haha!

Idag blir mitt tips att kika in här, där ni hittar så HIMLA fina sommarklänningar till minst lika fina priser!

Önskar er en fina kväll<3 

Kram Nathalie

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.