Villa Sjöliden

Kommer den positiva trenden att rubbas?

Innehåller annonslänkar

Ja men gokväll bästa ni<3 

Så var måndagens arbetsdag avklarad vilket känns väldigt skönt!

Under de 5 veckorna som jag var permitterad kollade jag media flera gånger om dagen… lyssnade på alla presskonferenser och var allmänt uppdaterad om Coronavirusets framfart. Men den senaste veckan har jag kommit på mig själv att inte orka med att läsa. Men börjar liksom bli lite mätt på eländet…Känner ni igen er? Nu vill man bara blicka fram mot sommaren och hoppas att allt lugnar ner sig. Att världen kan få börja känna en gnutta hopp igen.

Hörde även på radion att det verkar som att dom flesta av oss börjar leva på som vanligt igen enligt en Sifo undersökning som MSB gjort. Och man oroas nu över att den positiva trenden med färre sjuka kan komma att rubbas. Farligt!

Här hemma sitter jag i stort sätt all ledig tid och planerar hur omgivningen ska komma att se ut runt poolen. Och vet ni…. nu börjar jag att få en klar bild av hur det kommer att se ut när allt står klart!

Beställde hem denna matta och denna lampa förra veckan plus lite fler saker som ska in i pergolan.

Är även riktigt sugen på detta soffbord inne i pergolan!

Slutligen tänkte jag visa er lite nya gobitar som landat i klädbutikerna..

Blus (gina tricot), kjol (gina tricot), byxor (gina tricot), top (gina tricot), klänning (bubbleroom), klänning (bubbleroom, klänning (bubbleroom), klänning (bubbleroom)

Önskar er en riktigt härlig kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.