Villa Sjöliden

När dagen gått i ett kör!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Idag har verkligen dagen hittills gått i ett kör! Barnen lämnades på förskolan klockan nio i morse… och jag åkte hem och storstädade och bakade en himla massa bullar, närmare bestämt 160 stycken. Så nu borde vi klara oss över sommaren kan man ju tycka;) Och vips så var klockan två och det var dags att hämta hem mina små troll.

Ljuslyktor och tallriksunderlägg

Och hörrni… vad skönt det var att äntligen få städa lite i lugn och ro… utan barn och sambo i huset;) Vet faktiskt inte när det hände senast!?

När jag var föräldraledig hade jag alltid som rutin att städa på torsdagar… även när jag jobbade ständig eftermiddag höll jag hårt i samma rutiner. Men nu när man jobbar ständig dagtid är det inte lika lätt att få till en rofylld städdag.

Liknande lampa, Snäckhalsband på stativ, ljuslyktor, bokstöd

Och vilket fruktansvärt tråkigt väder det har varit i dagarna två nu… blåst och ösregn om vartannat. Dock ganska skönt att få en liten paus och med gott samvete vara inne och dona lite.

Men Aprilväder har verkligen gjort skäl för sitt namn dessa dagar… eftersom det för ett par dagar sedan var i  högsommarvärme, och idag riktigt ruggigt väder med bara två grader!! Man vänjer sig aldrig!

 

Idag mina vänner har ni 20% på alla fina vardagsklänningar här inne!

Sedan tycker jag att ni ska kika in på Gina Tricots nya badkollektion!

Önskar er en riktigt fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.