Villa Sjöliden

Att vara omgiven av grönt!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

Just nu sitter jag nedsjunken i soffan här hemma och njuter av tystnaden för en stund. Jag har precis varit i väg och lämnat barnen på förskolan och sitter och funderar på vad jag borde passa på att uträtta idag.

Förra veckan fick vi reda på att jobbet drar igång igen den 4 maj. Skönt! Dock är korttidspermitteringen förlängd till och med 21 september, så det blir spännande att se hur mycket jobb det kommer bli framöver. I och med att vi är korttidspermitterade får vi bara jobba 40% av permitteringsperioden. Och vi har ju 4 v inlagd semester som också räknas in som ”jobbtid”.

Ja ni… det är verkligen konstiga tider just nu!

Och här hemma sprider sig en doft av växthus så fort man öppnar ytterdörren och går in i huset. Går man in i glasrummet förstår man varför! Här inne är man just nu omgiven av grönt i varje litet hörn.

Mina citronfikusträd har tillfälligt fått flytta på sig till ”sjösidan” för att tomat och chiliplantorna ska få stå så soligt som möjligt just nu!

Och på andra sidan rummet är golvet täckt av mina vinterförvarade Endless summer hortensior. Och i fönstret slåss citronfikusarna om plats med majs- och gurkplantorna.

Så ni förstår var jag menar när jag säger att man är omgiven av grönt här inne;)

Längtar så himla mycket tills allt kan få flytta ut till sin respektive plats! Då blir det en sådan här ”pusta ut” känsla som infinner sig här inne.

Men nog talat om min gröna oas här hemma!

Idag tänkte jag faktiskt rekommendera er att kika in här för att få del av en helt del GRYMMA erbjudanden! Bland annat dessa…

Kimono jacka (Stylein 53% rabatt), Klänning (By Malina 30% rabatt), Kavaj (H&M 38% rabatt), Shorts (Stylein 60% rabatt)

Önskar er en fin måndag<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. villasjoliden

      Hej Åsa!
      Mina tomatsorter är Black cherry, gardners delight och plommontomat F1 Celano.
      Och mina chiliplantor är Pimientos de padrón.
      Kram Nathalie