Villa Sjöliden

Det var den återhämtningen!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Hej och hå… denna soliga dag har verkligen gått i en rasande fart! Jag som tänkte försöka få lite tid för återhämtning nu när barnen ändå var iväg till förskolan en stund… Jag skulle bara åka och fixa lite födelsedagspresenter inför ett dubbelkalas som äger rum imorgon kväll. Men efter det var det som att jag gick in i något slags fixar-mood och bara körde på!

Klockan 10 i morse hängde jag på Ikeas lås… perfekt då det i stort sätt inte var en människa där då! Dock hittade jag inte det jag skulle ha, utan gick istället ut till bilen med två GIGANTISKA olivträd som var så pass billiga att det inte bara gick att avstå;) ja ni fattar! Problemet var bara att det knappt gick att få in dom i våran XC70… men efter lite fix och trix så löste det sig med nöd och näppe. Misstänker dock att det vara några förbipasserande som fick sig ett gott skratt;) Men det bjöd jag på!

Sedan for jag vidare till blomsterlandet för att fortsätta min jakt på födelsedagspresent… men det slutade med att jag blev ett citronträd rikare! Ja jösses… TUR att inte snickaren var med! Ni förstår, han dammsög och städade bilen skinande ren här om dagen… och när jag var hemma och fått ur alla träd ur bilen så var den inte riktigt lika fin längre. Dock var jag snabb med att fixa till det med lite dammsugning och dammtorkning;)

Och när bilen var skinande ren invändigt igen var det dags för plantering ute i gassande sol. HÄRLIGT!

Dock får citronträdet stå inne en stund till då jag sneglat lite på väderleksrapporten… frostvarning nästa vecka! Däremot får olivträden stå kvar ute… dom tål några köldknäppar.

När barnen kommit hem var det i stort sätt bara att börja fixa i ordning maten och göra Milian redo för fotbollssäsongens första utomhusträning. Och vilken fin kväll dom fick… och alla barn var verkligen taggade till MAX!

Och nu sitter jag nedsjunken i soffan med två ögon som nästan står i kors… JAG ÄR HELT SLUT! Det var den återhämtningen;) haha!

Och slutligen kommer dagens tips!

Topp, Matta i jute, Blazer-klänning, Korg i sjögräs, Culottes, Rottingstol (Gina tricot och Indiska)

Sedan måste jag visa denna duk produkt som påminner väldigt mycket om detta märke. Eller hur? Bara att den ena är dubbelt så dyr som den andra!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.