Villa Sjöliden

Aktiviteter på tomten!

Innehåller annonslänkar

Hej på er godingar!

Nu har jag precis satt mig ner i soffan för fösta gången idag! Pjuh…

Idag har det varit helt underbart varmt… riktig sommarvärme faktiskt! Och dagen har spenderats utomhus från morgon till kvällen.

Efter frukost tog jag och barnen en tur till deras förskola för att lämna in några papper. Båda barnen cyklade på sina nya fina cyklar och jag fick gå i en rask takt för att överhuvudtaget ha en chans att hinna med dom;)

När vi kom hem från våran lilla tur var det full rulle med aktiviteter på tomten… det skulle gungas, spelas fotboll, ätas glass och diverse saker.

Vi tog till och med av oss barfota när vi spelade fotboll… hur underbart!?

Lilla flisan ville såklart vara med och spela fotboll, men blev för det mesta tjurig när storebror tog bollen för henne. Då är det ju säkrast att ta bollen med händerna;)

Men som tur var så blev dom tillslut sams och vi kunde fortsätta en liten stund till!

Sedan byttes det snabbt aktivitet till gungning. Och Milian försökte tålmodigt visa Alicia hur man kan göra fart på egen hand… det gick sådär!

Sedan var vi så varma och trötta så vi helt enkelt var tvungna att ta en glasspaus!

Är det något som mina barn älskar så är det just glass! Dom skulle kunna leva på glass året om… om dom själva fick bestämma!

Och i trädgården och i blomkrukorna blommar vårblommorna för fullt!

Jag ser alltid till att gräva ner mina överblommade påskliljor och narcisser ute i trädgården. Jag har en speciell plats under vårat gamla äppelträd där alla lökar grävs ner.

Och som jag skrev igår så är det verkligen den mest fantastiska tid (om man bortser från rådande omständigheter) just nu när vi har alla härliga sommarmånader framför oss. Det är nu allt börjar vakna till liv…. och jag älskar det!

Nu på eftermiddags/ kvällskvisten har barnen haft några kompisar på besök och leken fortsatte utomhus tills det var dags att gå in och lägga sig! Hur underbart!?

Och dagens tips kommer här… Kolla bara vilka underbara nyheter!

Klänning, kjol, klänning, topp, linneskjortaklänning (Alla dessa styles kommer från Gina tricot)

Sedan måste ni kolla in dessa snygga byxor som man just nu kan fynda till 68% rabatt!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.