Villa Sjöliden

Krogen som inte finns!

Innehåller annonslänkar

Hej bästa ni<3 

Idag vaknade jag med en bultande huvudvärk som inte riktigt vill ge med sig… jag som sällan brukar lida av just huvudvärk, har den senaste veckan haft huvudvärk lite till och från. Tror det kanske har att göra med detta blåsiga väder… för visst är det så att det ALLTID går att skylla på vädret;)

I förmiddags, efter frukosten tog jag och barnen en tur till våran lokala Ica affär här i byn. Anledningen? Jo ni förstår här ute på landet har vi ett par stycken riktigt riktigt bra restauranger. En av dom skrev jag ju om förra helgen (Rönne Kapell) och idag hade en annan restaurang, (Krogen som inte finns) placerat sin foodtruck utanför just vårat lokala Ica i Rönneshytta. Hur trevligt!? Vi köpte med oss varsin skomakarlåda med lokalt producerat fläskkött tillsammans med bacon, lök, potatispuré på källsprångpotatis och rödvinssås. SÅ HIMLA GOTT… smakerna riktigt gifte sig med varandra och köttet… SÅ MÖRT OCH GOTT!

Bilder lånad från Krogen som inte finns hemsida.

Hur fint är det inte att dom åker runt med en foodtruck i dessa coronatider? Och dom sålde tydligen slut på all sin mat på rekordtid! Härligt att folk bidrar till att stötta dom lokala restaurangerna och butikerna!

Och runt lunch kom barnens farmor och farfar och hämtade upp våra små troll. Så skönt att få ANDAS lite för sig själv en stund!

Och Snickaren gnetar på ute vid poolen, och nu mina vänner har trallen börjat komma på plats.

Men 120m2 trall lägger man inte i ett naffs…

Idag mina vänner har jag hittat så himla fin inredning på en butik som jag sällan besöker… och blev lite chockad när det fanns en himla massa fint!

Sittdyna i sjögräs, bomullsduk, vas, ljuslykta, bricka, kopp

Hittade även dessa sandaler från samma butik som såg så himla sköna ut… finns i både congac och svart!

 

Önskar er en fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.