Villa Sjöliden

Utomhusbelysning och en personlig present!

innehåller annonslänkar

Hej på er<3

Himmel vad skönt att fredagen och helgen är kommen! Igår förstår ni, hade jag en grymt låg dag… och jag kände bara hur snett hela Sverige… ja hela världen hamnat på grund att viruset just nu! Barnen bråkar med varandra i stort sätt konstant (dom går varandra på nerverna) och ibland känns det som att jag inte gör annat än att skäller på dom. Det här med karantän är skit (dock nödvändigt) och jag vet att båda barnen längtar efter att åka till förskolan. Dock är detta tyvärr inte möjligt eftersom jag själv är permitterad och eftersom förskolan vädjar till att hålla sina barn hemma om man kan det. Så klart ska dom vara hemma med mig, men ibland önskar jag (för deras egna skull) att dom fick gå iväg och träffa sin kompisar… i alla fall en gång i veckan.

Här hemma vaknade vi igår upp till ytterligare en dag med sol och blåst.

Jag kände att vi behövde ta oss hemifrån en liten stund för att rasta barnen, och för att få se något annat än huset och tomten. Vi tog oss därför en sväng in till Askersund och stannade till vid hamnbodarna och köpte varsin kulglass, och beskådade det glittrande vattnet.

Tänk…. snart kommer förhoppningsvis vattnet krylla av segel och motorbåtar igen! Som jag längtar efter att få doppa mig i detta glittrande vatten och ligga och sola på en solvarm klippa medans måsarna skriar på förbifarande båtar. När barnen och vi vuxna parerar mellan hala klippor i vattnet för att snabbt kunna doppa oss och slippa halka i med ett plask. Vi alla behöver detta… att få njuta lite av livet, eftersom just livet blivit en aning mer skört nu i dessa tider!

I dessa ”hemma tider” tror jag att många av oss är sugna på att börja plocka fram utemöbler på balkonger och altaner och göra mysigt! Det kanske till och med är viktigare än någonsin just nu…. dels att kunna pyssla, planera och organisera något. Och vad passar då bättre än att just ge sig på uteplatsen.

Något som verkligen gör mycket för att få just en mysig uteplats är belysning av alla dess slag. Allt från punktbelysning av buskar och träd till ljusslingor och solcellslampor.

Alla dessa utelampor hittar ni inne hos Mio!

Alla dessa utelampor hittar ni hos Ellos.

Även inne hos Jotex hittar ni just nu 20% på alla utemöbler och utomhusbelysning.

Slutligen har jag ett jätte  fint tips till er som har nära och kära som sitter hemma i karantän just nu (tex far och morföräldrar). Varför inte skicka dom en personlig present som dom verkligen kommer att uppskatta! In och kika här!

Önskar er en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.