Villa Sjöliden

Fyraårs-trots? Och ett svenskt mästerverk!

Innehåller annonslänkar

Hej på er godingar<3 

Alltså vilken vårdag vädret bjöd på idag… hur härligt!? Vi startade dagen här hemma med en snabb frukost innan det var dags att skjutsa iväg Milian till sin kusin för lite lek och bus. Det är så himlans skönt att han fått leka av sig lite, då rastlösheten minst sagt varit ett faktum här hemma.

Ni förstår, detta är skillnaden på våra små troll här hemma. Den ena kan verkligen INTE leka själv och den andra är raka motsatsen! Alicia kan greja för sig själv i timtal… och speciellt om hon får pyssla om sina dockor! Hur kan det bli en sådan skillnad? Är det för att Milian är första barnet, och därmed är van att få 100% uppmärksamhet från början?

Kommer själv ihåg när jag var liten… jag grejade och donade mycket för mig själv! Pysslade eller gick ut i skogen och byggde kojor. När jag blev en aning äldre typ 9-10 år så tog jag på mig flytvästen och kunde vara borta i timtal och stå och meta, haha!

Jag har i alla fall spenderat större delen av dagen ute i solen idag… Alicia och jag passade även på att göra lite vårfint på våran entré, och planterade en massa penséer i nyinköpta krukor.

Och förutom att Alicia varit på uruselt humör HELA långa dagen (arg som ett bi) så har dagen varit riktigt härlig! Tror att den där beryktade fyraårs-trotsen slagit till, och det med basta!

För vet ni… jag känner ingen mer envis och bestämd människa! Men det är väl i och för sig bra… kanske!? i framtiden. För ingen lär sätta sig på henne i första taget!

Men hörrni… på tal om något helt annat så tänkte jag att vi skulle prata lite om hållbart mode idag. För visst är det så, att man kan vara hur modern och chic som helst utan att bära dom senaste trenderna!

Jag ska faktiskt erkänna, att dom mest klassiska plaggen är dom som jag själv trivs mest i att bära… och trivs man i ett plagg… ja då bär man också oftast upp det med! Och nu kommer jag visa er ett märke som inte bara har klassiska och eleganta kläder… utan också oerhört bekväma! Ett svenskt mästerverk enligt mig! Naturligtvis Filippa K!

Klänning, byxor, kjol, byxor, sandaler och skjorta.

Och just byxor är dom FANTASTISKA på… så sköna och tidlösa! Kommer ihåg när min bästa kompis kom i dessa byxor och jag blev helt extas eftersom dom såååg så sköna ut och var så SNYGGA! Det jag vill säga är att deras byxor är en investering!

Och kolla in denna klänning i denna ljuvliga färg! Döör en smula!

Och dessa sandaler…. VILL HA!

Nepp, nu ska jag passa på att umgås lite med Snickaren innan det är läggdags!

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.