Villa Sjöliden

En riktigt bra sovrutin och badmode!

Innehåller annonslänkar

God morgon underbara ni<3

Vaknar åter upp till en helt ljuvlig morgon här på Sjöliden. När jag kom ner till resten av familjen hade dom dukat fram frukost och vi alla kunde njuta av en lång och härligt frukost tillsammans. Detta händer inte ofta vill jag lova… utan Snickaren som oftast vaknar tidigt på mornarna går upp när barnen vaknar och käkar frukost med dom, och jag får äta när jag kommer upp.

Men eftersom barnen har varit hemma från förskolan i x- antal veckor nu (pga hosta) så har dom kommit in i en riktigt bra sovrutin, och sover till mellan 8-9.30 på mornarna. Hur härligt!?

Och nu har vi ÄNTLIGEN gått över till sommartid! Härligt, härligt… eller hur!? Jag har faktiskt aldrig påverkats något speciellt av det här med sommar- och vintertid som jag vet att många tycker är fasligt jobbig! Jag är i alla fall mer eller mindre ständigt trött… så det spelar ingen större roll;) haha!

Bjussar på en morgonbild från glasrummet, där vi sitter och väntar på att kunna gå ut i det fina vädret och förhoppningsvis kunna njuta lite av den gassande vårsolen!

Vårsolen tycker jag är extra härlig och bara sitta och njuta i… när det blir sommar kan jag tycka att det blir liiiite för varmt numera att bara ligga/ sitta och och njuta. När jag var mindre (tonåring) kunde jag ligga i solen hela långa dagen trots att jag inte hade någonstans att svalka mig. Men nu… det går bara INTE, om jag inte har vatten i närheten som jag kan springa och doppa mig i. Jag tycker det känns, att solen har blivit bra mycket starkare och varmare än vad den var för ca. 10-15 år sedan… håller ni med?

Nu börjar det i alla fall bli hög tid att kolla efter årets bikini! Jag ÄLSKAR bikinis och beställer alltid minst 2 nya/ säsong… och jag har hittat några fantastiskt FINA!

Kolla in denna och denna.

Ska faktiskt beställa hem dom på momangen då jag tyckte dom var så himla fina!

Och en riktigt fin baddräkt tycker jag är denna!

Nepp… dags att gå ut och njuta i solen! 

Önskar er en härlig dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.