Villa Sjöliden

Kontakta vårdcentralen i coronatider!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma fortsätter vi vara i karantän. Har nu på morgonen ringt till vårdcentralen eftersom jag känner att jag måste prata med någon kunnig om Alicias hosta, Den blir inte bättre…. och nu har hon hostat i 3 veckor… och hostar tills hon kräks. Lider med henne<3

Fick i alla fall till svar av vårdcentralen att en doktor kommer ringa upp oss för en konsultation eftersom det är coronatider. Hade vi varit tvungna att åka till vårdcentralen hade vi behövt att slussas in via akutintaget och läkarna behövt tagit på sig skyddsmundering.

Och från och med fredag kommer jag att vara hemma i 6 veckor tillsammans med barnen. Snacka om att dom kommer vara uttråkade. Får nog se till att beställa hem lite pysselgrejer som dom kan aktivera sig med. För är det något som mina barn tycker är roligt så är det att pyssla!

Ska nog beställa hem denna till Milian (som älskar att hålla på med detta just nu). Och försöker få sin mamma att vika i ordning massa… men jag är totalt värdelös!

Skönt i alla fall att vi har en stor tomt som vi kan vara ute och greja på!

Dagens tips blir i alla fall dessa nyheter…

Klänning (gina tricot), klänning (gina tricot), blazerklänning (gina tricot), culotte (gina tricot), Klänning (nakd), Klänning (nakd), blus (bubbleroom), topp (nakd)

 

Och idag vill jag även tipsa er om att Soft Goat startat sin rea på 50% rabatt! Galet fina cashmere kläder!

Och här inne hittar ni riktigt fina kampanjer på MASSA märkesvaror bland både skönhet, mode och inredning!

Önskar er en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.