Villa Sjöliden

En omtumlande dag!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Vilket underbart vackert väder vi vaknar upp till idag…. strååålande sol! Hur härligt?

Milian och Snickaren är i väg och tränar hockey nu på morgonen, så jag och Alicia är hemma själva och tar en riktig mysmorgon.

Igår hade vi en ganska omtumlande dag på jobbet… vi alla som jobbar på fabriken ska från och med 1 april bli permitterade 60% i ca tio veckor framåt. Allt detta på grund av Coronakrisen. Börjar bli riktigt trött på allt detta tjat om detta virus som verkligen lyckas påverka allt i världen nu på ett oerhört negativt sätt! Tråkigt!

Var så less på allt när jag skulle åka hem från jobbet, och därför kände jag att jag var tvungen att göra någonting positivt. Och vad passar då bättre än att köpa sig en riktigt stor och maffig helgbukett!?

Och tro mig… denna vas kräver sin bukett! Och för att ens få blommorna att stå som jag vill, i och med att vasen är både bred och grund så använder jag mig av en oasis i botten som jag tycker ner alla blomstjälkar i. Fungerar alldeles utmärkt!

Och kvällsljuset igår… wow!

Och hörrni idag till och med söndag har ni 50% rabatt inne på Afound när det kommer till skinnjackor och Thomas Sabo smycken! Så in och kika! Om inte annat perfekt studentpresent (Thomas Sabo) som ni kan fynda till pangpris!

Inne hos Gina tricot haglar det in fina nyheter till både stora och små!

klänning, linne kappa, kjol, kjol, topp, culottes

Och här inne har ni idag en riktigt fin deal… 25% på alla toppar och all denim med koden TREATME

Och inne hos bubbleroom hittar ni också ett fint erbjudande på SÅ FINA plagg!

Och inne hos Ellos hittar ni massor av inredning till 50%!

Önskar er en fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.