Villa Sjöliden

Något gott ur denna världskris!

Innehåller annonslänkar

God morgon i stugorna! 

Usch vilket tråkigt väder vi vaknar upp till idag… riktigt grått och med regnet hängandes i luften. Idag är det min sista vab-dag denna veckan och jag är lite smått nervös för att mötas av kaoset på mitt jobb. Men samtidigt känns det oerhört bra att kunna komma loss hemifrån för att stötta alla jobbarkompisar som jag vet sliter för fulla muggar för att hålla ihop allt!

Idag avbokade vi också våran resa till Cypern som vi alla sett fram emot så mycket! Som tur var fick vi pengarna tillbaks… och det kändes nästan jobbigt att just be om pengarna tillbaka, när man vet hur hårt allt detta slår mot resebolagen. Jag i stort sätt ursäktade mig mot den trevliga telefonisten och försäkrade henne om att vi kommer boka en ny resa när allt detta kaos i världen lagt sig.

Något gott som kommer ur denna hemska världskris är ju i alla fall klimatet. Förstå vad mycket utsläpp som minskas genom att alla resor ställs in och att folk väldens över sätts i hemkarantän! Sedan tror jag det är bra att världen får vara med om detta just för att man vet hur man snabbare ska gå tillväga om det blir en liknande situation framöver. För det kommer det garanterat bli, med tanke på att vi är så pass överbefolkade på denna planet. Tycker ändå att regeringen och folkhälsomyndigheten har varit jätte duktiga hittills på att fatta snabba beslut.

Men det här men hamstringen som vi svenskar håller på med!? Läser inlägg var och varannan dag om folk med sjuka barn (som ligger hemma i hög feber och mår jätte dåligt) och har inte möjlighet att köpa febernedsättande för att det är slut överallt!

Alla gamla och sjuka som verkligen är i riskzonen… dom kan hamstra och bunkra! Men tänk en extra gång om du inte är i riskzonen.

Idag blir det fortsatt mys här hemma… med möjligtvis lite bakning, vilket båda barnen tycker är väldigt roligt! Funderar på att kanske baka ett gäng av dessa. Dock brukar dom ta slut i ett nafs, så vi kanske får baka dubbel sats! Det är verkligen det mest perfekta tidsfördrivet när man går hemma med sjuka barn… bakning!

Idag tänkte jag visa er några riktigt fina nyheter!

Klänning, topp, beigea byxor, vita byxor, pärlörhängen, ballerinaskor i läder.

Och här inne hos lyko hittar ni just nu sååå bra kampanjer!

Passade på att beställa hem världens bästa schampo och balsam för färgat hår!

Och just nu är det grymt bra rabatt inne hos bubbleroom! Kika här!

Och med kod 415720 har ni 25% rabatt inne hos Ellos ink varumärken!

Önskar er en superfin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Här hemma har vi underbart väder än så länge med strålande sol.
    Ja du detta bunkrande det är ju helt sjukt och ganska egoistiskt kan jag tycka i dessa tider. Jag brukar beställa från willys och hämta i butiken och när mailet kom med varor som hade plockats så ja vad otippat eller inte så fick vi inget toapapper, vad är det med folk och toapapper hur mycket mera kan man behöva i dessa tider än innan detta drog igång. Blir man i karantän hemma så finns det väl alltid någon som kan hjälpa än att handla och ställa utanför dörren, det mesta går ju faktiskt att lösa.
    Sen värktabletter är också en sådan grej varför bunkra detta. Jag skulle köpa alvedon på apoteket i tisdags det fanns 3 askar kvar och nej jag bunkrade inte och tog alla jag tog 1 ask och tur var väl det för bakom mig kom en äldre herre och tog en ask och han var säkert i större behov än mig. Nej om alla bunkrar lite lagom så räcker ju sakerna till flera som behöver.
    Önskar dig en fin dag, jag själv får stanna hemma i karantän då jag har symptom på förkylning med ont i huvudet, muskler och leder, snorig och hostar lite.
    kram Linda

    1. villasjoliden

      Jag håller helt med dig! Bättre att spara till riskgrupperna som VERKLIGEN måste tänka på att isolera sig.
      Ja precis… och toapapper!? fattar inte!
      Åh nej, hoppas du mår bättre vännen?<3
      Kram