Tonfiskröra och gnäll! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Tonfiskröra och gnäll!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

Idag vaknar jag upp med en känsla av lite lätt uppgivenhet. Jag är en person som måste ha saker att se fram emot… då mår jag som bäst. När jag i förväg kan planera i huvudet hur jag vill att det ska vara. Nu kanske båda mina “att se fram emot” saker kommer gå i kras. Saker som jag längtat så himla mycket efter!

En tripp till Stockholm och min bästa vän! Och våran bokade Cypernresa, som både vi och barnen längtar så himla mycket efter. Nu klarade sig resan tack och lov från flygförbudet (eller avrådan) som är satt nu till en månad framåt, med 10 dagar. Men det är ju inga garantier för att det inte blir förlängt! Och skulle så vara fallet så är det ju bara att gilla läget…. men FY vad tråkigt!

Här hemma ligger ett tunt snötäcke kvar på marken just nu. Och det ser ut att bli en mulen dag, då molnen börjar att sakta hopa sig.

Snickaren är piggare och barnen är lite smått rastlösa. Alicia hostar, om inte ännu värre idag (blir tokig) och jag tycker så synd om henne, Ni vet så där så man verkligen ser på henne att det till och med gör ont vid varje hostning.

Jaha… nu har jag fått gnälla av mig lite;) haha! Förlåt… men just nu kände jag att jag var tvungen.

Idag tänkte jag att jag skulle bjuda er på en riktigt god röra som vi åt här om kvällen!

Så gott om man ska äta lite plock eller bara vill ta en kvällsmacka. Vi äter denna röra alltid till rostat bröd!

Tonfiskröra

Ingredienser

1 burk tonfisk (i vatten) 

3 hårdkokta ägg

1/2- 1 gul lök

3 msk majonnäs

3 msk chilisås/ Ketchup 

Gör så här: 

Hacka den gula löken och äggen i småbitar. Blanda sedan ihop alla ingredienser och ät till rostat bröd! 

Denna röra är så otroligt enkel och god! Perfekt när man bara vill äta något snabbt!

Och dagens modetips blir en vacker dyrgrip… som kostar en del, men är så vacker att den är värd att visa upp! Jag talar naturligt vis om denna, som är lika fin i båda färgerna!

Men vill man ha ett liknande plagg som inte ens är en bråkdel så dyr så är denna väldigt lik och väldigt fin den med!

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.