Villa Sjöliden

Kryp i kroppen och Corona-oro!

Innehåller annonslänkar

Hej på er raringar<3 

Här hemma började dagen hyfsat tidigt idag då barnens inbyggda förskoleklocka även infinner sig på helgen. Och ungefär en timme efter att Snickaren och Milian åkt i väg på hockeyträning, åkte jag och Alicia efter. Nu skulle vi äntligen få se våran älskade Milian spela hockey… och så himla duktig han blivit!

Och jag måste säga att det är väldigt imponerande hur dessa små minimänniskor faktiskt åker skridskor bättre än många vuxna (däribland mig).

En trött och svettig liten kille efter en och en halv timmes träning!

Så våran eftermiddag gick åt till att vara i ishallen och heja!

Väl hemma, kastade vi i oss lite lunch eftersom Snickaren och Milian skulle iväg till en hockeykompis som ville leka med Milian. Så jag och Alicia har varit hemma och inte alls gjort många knop. Och till skillnad från förra helgen (då jag tog lugnet med ro) så känner jag nu hur det börjar krypa ordentligt i kroppen på mig. Men ändå så kommer jag mig inte riktigt för att göra något. Det blir liksom en ond cirkel.

Bjuder från en bild som jag tog förra helgen,

Något jag har gjort idag (som jag inte tror att jag är ensam om) är att uppdatera mig lite om Corona-viruset som nu verkar ha tagit fart i Sverige. Obehagligt, då man inte vet om man bör vara orolig eller inte. I början var jag inte alls orolig för om smittan skulle komma till Sverige… men nu vete sjutton. Läste precis på Aftonbladet att det är ett väldigt högt dödsantal i Iran kontra smittade. I alla fall större än dödsantalet som Kina haft kontra smittade. Och även ett en vältränad landslagsspelare gått åt…. Vet inte riktigt vad man ska tänka och tro? Och det antar jag att jag inte är ensam om!? Man blir lite skrajsen!

Det är så lätt att säga att denna typ av smitta uppkommer eftersom vi är så pass överbefolkade i världen med ett lugn i rösten. Men detta är så länge det inte drabbar lilla Sverige och kommer ”för” nära en själv, då börjar lugnet i dom orden vända till mer oro.

Snart borde grabbarna komma hem igen och då väntar tacomys och lördagsmys, Kanske framför Mello? Vi har verkligen inte varit duktiga vad gällande Mello i år, Vi har inte sett ett ända program. Det kanske är lika bra att vänta till finalen;)

Och även idag har jag hittat lite fina nyheter åt er…

Snäckvas, sidobord, skulptur, lampa, kuddfodral, kuddfodral (alla hittar ni hos ellos).

Sedan tänkte jag att vi skulle köra en ny sak idag här inne på bloggen. Nämligen Lyx, mellan eller budget.

Och idag tänkte jag att vi skulle kika på ett plagg som ligger mig varmt om hjärtat… nämligen den eleganta, beigea kostymbyxan som är tidlös och alltid väldigt populär på vårkanten och sommarhalvåret.

Byxor 1, byxor 2 och byxor 3 (alla från ellos)

Lika fräscha allihop, men med lite skillnad på nyans,

Och den billigaste endast 299kr och den dyraste 1000kr. 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.