Varm i hela kroppen! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Varm i hela kroppen!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Idag fick jag ett samtal som gjorde mig varm i hela kroppen. Det var ett samtal från min bästa vän som sa att hon skulle ta bilen från Stockholm vid lunch imorgon för att komma och besöka oss. Som jag längtar… Det finns ingen människa på denna jord som fyller mig med så mycket energi som hon gör<3 Så detta glädjande samtal gjorde min dag… och till råka på allt, skulle hon köpa med pizza till hela familjen så vi slapp laga mat, och bara kunde fokusera på att umgås. Min fina Sofie<3

Men hörrni… vad hände med vädret idag?? Snöstorm delux… usch och fy vilka kontraster. I helgen var Milian ute på tomten och plockade massa krokus till mig… och idag blev det vinterland! Vill inte!!!!

Tur att man kan boa in sig inomhus, när vädret är som det är!

Lika underbar som detta land är på sommarhalvåret… lika mycket önskar jag att jag kunde ta mitt pick och pack och fly till varmare breddgrader under vinterhalvåret! Har aldrig varit en människa som är sådär jätte förtjust i just vinter. Vad tycker ni?

Jag tog i alla fall och beställde hem denna… den får mig i alla fall INTE att tänka på vintern… utan att längta till varmare tider! Galet bra pris var det också!

Här hemma har vi just nu tittat klart på Svt- serien Kalifat. Och om ni inte sett den, gör det! Riktigt, riktigt bra och gripande!

Önskar er alla en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.