Villa Sjöliden

Rabattkod och asma!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3

Idag slutade jag strax efter lunch på jobbet. Ficka snabbt bege mig hemåt för att hämta Milian på förskolan och sedan åka tillbaka till Hallsberg igen. Milian hade fått en tid för att kolla upp sin förkylningsastma som vi anser har blivit värre.

I bilen in satt jag och förberedde honom på vad som komma skall. Ni vet, när man får blåsa i en sådan där pefmätare för att kolla lungkapaciteten. Väl inne hos astmasköterskan kom den där fina ålderskrisen över mig;) Japp, det var nämligen inte alls som när jag var liten, då det var en pefmätare man använde haha!

Nu var allt (naturligtvis) datastyrt och väldigt pedagogiskt. Han skulle blåsa i en något mer modern apparat och på dataskärmen kom det upp ett bowlingklot som gav honom strike varje gång han lyckades blåsa tillräckligt hårt.

Och med sig fick han en ny astmamedicin mer anpassad till sin nuvarande ålder och en fin liten tygväska som han med med stor omsorg valde ut;)

Nöjd son!

Nöjd mamma!

Sedan var det bara att snabbt åka tillbaka till förskolan för att åka på utvecklingssamtal. Fullt tempo;)

Väl hemma med båda barnen gick tempot snabbt ur mig och orken gick ur både mig och barnen. Båda barnen, inklusive mig själv höll bokstavligt talat på att somna i soffan på den lilla stunden det tog tills Snickaren var hemma,

Och vilken underbart solig och fin dag det var idag… Dock riktigt kallt… liksom sådär så att man frös ända in i märgen trots att temperaturen låg på plussidan. Och tro mig jag njuter av denna barmark och solsken extra mycket när jag idag fick se veckans kommande väder! Snö… i mängder ska komma… och nej, det är jag inte alls redo för!

Och hörrni, idag tänkte jag bjuda på en riktigt, riktigt bra rabattkod inne hos Nakd som från och med imorgon (tisdag 25/2) firar födelsedag! 30%ALLT med koden bday

Själv är jag ruskigt sugen att klicka hem denna och denna!

Eller varför inte någon av dessa?

Blus, klänning, blus

Nej nu kallar sägen här hemma!

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.