Villa Sjöliden

Morgonljus och att göra så lite som möjligt!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag kära ni<3 

Här hemma vaknade vi upp till strålande sol idag… fortfarande rätt blåsigt, men absolut inte som gårdagen, Jag och Alicia har njutit av en låååång frukost tillsammans… blandat med lite pysslande så klart;) För är det något som min lilla flicka tycker om att göra så är det att pyssla med olika saker.

Här sitter hon och målar en färgglad pussmun;)

Snickaren och Milian är och tränar hockey och fotboll sedan klockan 7 i morse och borde snart komma hem. Men idag är det Snickaren som tränar hockey medans Milian är med och leker med sina jämnåriga kompisar i ishallen. Hur härligt är inte det!?

Idag har jag beslutat mig för att göra så lite som möjligt… jag ska helt enkelt bara försöka ladda upp batterierna inför den kommande veckans jobb. Möjligtvis ska jag försöka sätta mina tomatfrön (som jag börjar få lite halvpanik att jag inte fått ner i jorden ännu) men det är i så fall allt. Jag verkligen njuter av att kunna känna att jag inte behöver göra något speciellt en söndag. Annars brukar just söndagar vara en dag då det verkligen kryper i kroppen på mig! Men inte idag… (än så länge i alla fall).

Kolla in morgonljuset här hemma… helt fantastiskt! Här inne kan man verkligen tanka D-vitamin, utan att behöva gå ut i blåsten.

Misstänker att Snickaren kommer vilja gå ut och gräva ner plintar runt poolen när han kommer hem. Det är nämligen mååånga plintar som ska ner innan vi kan börja bygga  trallen runt poolen. Nämligen si så där 48 stycken! Och Milian, som ska göra allt det som Snickaren gör kommer säkerligen vara med och arbeta<3

Idag tänkte jag rekommendera er denna och denna skönhet som verkligen föll mig i smaken!

Sedan tog jag faktiskt och beställde hem denna efter gårdagens inlägg… kunde liksom inte släppa den riktigt;) Så himla fin!

Och med koden 415520 har ni just nu 40% på dyraste varan på Ellos egna kollektioner och 30% på märken.

Och med koden SATIN15 har ni 15% inne hos Ideal of Sweden som har fått in väldigt mycket fint!

Önskar er en väldigt fin söndag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.