Villa Sjöliden

Nyttigt med lagsport!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Lördag morgon… Och jag sitter här i soffan bredvid en lite halvt rastlös 4- åring. Snickaren och Milian åkte för en stund sedan ner till ishallen efter en lite smått kaotisk morgon där allt mer eller mindre gick fel för Snickaren. Men förhoppningsvis vänder det nere i ishallen när dom båda är i sitt rätta element;)

Milian som i stort sätt föds med ett sportintresse (och känsla) håller som ni flesta förstått på med både hockey och fotboll på helgerna… och skulle nog inte ha något emot att hålla på med fler sporter. Alicia har nyligen börjat på dansskola (som hon älskar).

Jag satt därför i förrgår och diskuterade med Alicia om hon skulle vilja prova på fotboll som sin storebror, då vi hört att det kommer starta upp ett lag i hennes årskull snart. Svaret jag fick var ganska så tydligt;) ”mamma, fotboll är inte min grej, men ridning skulle jag kunna tänka mig” haha!

Jag kan i alla fall ändå hoppas att hon kommer att ändra sig angående fotboll, just eftersom det är så himla bra för barn med just lagidrott. Men vi får se… vill hon inte så vill hon inte:)

Jag skulle själv behövt hållit på med lagidrott när jag var liten… och tro mig… jag försökte. Men son Alicia just sa om sig själv så ”var det inte riktigt min grej” utan gav upp efter ett par träningar. Det enda jag höll fast vid var dansen… vilket iof var bra. Men i och med att jag var ensambarn och INTE gick på förskolan så hade just lagidrott varit så himla viktigt för mig.

Men nog om detta!

Här hemma vaknar vi upp till ett uruselt väder… regn och blåst! Och jag sitter därmed och funderar på vad vi ska hitta på idag. Det lutar starkt åt att åka och få båda barnen klippta. Annars får det nog ta och bli en lugn dag här hemma för oss eftersom Snickaren inte känner sig riktigt bra med förkylning och huvudvärk.

Det känns verkligen som att bacillerna här hemma bara går runt, runt just nu… och jag vet att vi inte är ensamma om det. Känns som just förkylningarna har slagit hårt mot väldigt många i år!

Men om vi ska prata om något lite roligare än baciller, så tänkte jag idag visa er några riktigt riktigt vårfräscha nyheter och inne på Ellos hittar ni just nu dessa godbitar! (vill ha ALLT)

Blus, klänning, cardigan, ryggsäck, topp, sandal, linne, byxor

Hur fina???

Sedan har jag hittar dessa som jag tyckte var riktigt fina!!

Blus, klänning och kjol

Älskar att få börja klä mig vårfräscht!

Önskar er en riktigt härlig lördag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.