Villa Sjöliden

Husmanskost och en färgglad vår!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Idag efter en fullspäckad dag på jobbet bar det iväg till Svärföräldrarna. Barnen hade fått varit tillsammans med sin farmor hela dagen (eftersom Alicia fortfarande är lite hängig), och jag och Snickaren blev bjudna på rotmos och fläsklägg… hur gott?

Jag är själv uppvuxen på husmanskost… ni vet, kalops, rotmos, fläsk och potatis, raggmunk osv, och tycker att just husmanskost är det godaste som finns. Både min farmor, som jag var mycket hos som barn och min pappa har alltid haft just husmanskost som specialitet vilket jag är väldigt glad för.

Och även Snickarens mamma (som är väldigt duktig vad gällande mat), vet att både jag och Snickaren älskar rotmos och fläsklägg. Så därför planerar hos ibland in just dessa fantastiska middagar till oss. <3

Och jag kan säga att det var två helt slutkörda barn som lämnade Svärföräldrarna ikväll, som alltid när dom varit där;)  Dagen hade gått i ett med lekparkshäng, utelek, bakning och legobygge.

Och väl hemkomna, sitter jag just nu och lyssnar på hur vinden börjar öka i styrka igen. Dags att förbereda sig inför en stormig helg igen!

Hua!… måtte det inte bli en lika blåsig vår och sommar!

Och hörrni…. imorgon är det äntligen fredag igen! Även denna vecka flög förbi i en rasande fart, och jag hoppas att helgen går lite mer långsamt eftersom jag misstänker att nästa veckas jobbvecka på fabriken kommer bli ganska så intensiv med mycket övertid!

Liknande ljuslyktor hittar ni här (newport) och krukan (älskar den) hittar ni här (ellos).

Och på tal om Newport, så måste ni kika in på deras nyheter bland snittblommorna… SÅ MYCKET FINT!

Annars så tänkte jag att vi skulle kika på lite färgglada nyheter som hör våren och sommaren till. För hur fint är det inte, med färgglada plagg mot en solkysst hy! Jag vet… vi är inte där en… men snart så, och man måste vara med om man ska hinna med godbitarna! 😉

Gul klänning (ellos), solglasögon (bubbleroom), klänning (nakd), Orange klänning (ellos), kjol (nakd) klänning (nakd)

Och sedan måste jag visa er ett par URSNYGGA sneakers från ett favoritmärke när det just kommer till skor! HUR SNYGGA?!

Och just nu hittar ni nyheter från bla By Malene Birger med upp till 62% rabatt! Galet fina saker just nu!

Önskar er en fin kväll och en härlig fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Men så gott med rotmos och fläsklägg…. eller precis som du säger ”husmanskost” !! Måtte det inte försvinna från matsedlarna. Skolbespisningen serverar det ju inte längre, tyvärr… Idag får man googla på vad det var det som bjöds till elevernas lunch…
    Vilket fint kalas Ni ordnat för sonen, och Ni har det verkligen fint hemma hos Er..
    Krya på Er nu och vi får hoppas att vabruari snart tar slut…
    Kraaam Kate ?