Villa Sjöliden

Salt och choklad!

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Det blev ett sent inlägg idag. Anledningen? Jo, när jag skulle lägga barnen igår kväll (klockan 19) så somnade jag… Den där övertiden på jobbet tar ut sin rätt!

Men detta innebär att jag istället har varit väääldigt pigg idag! Kanske inte så konstigt när man fått över tio timmars sömn;)

Och nu sitter jag nersjunken i soffan, nyduschad och med en påse av dessa godingar… har ni provat? Galet gooda!!! Salt och krispigt i kombination med choklad, det kan inte bli fel!

Samtidigt som jag njuter av tystnaden i huset. Snickaren skjutsar nämligen barnen till sin farmor och farfar, där dom ska få spendera natten och morgondagen.

Och det var minst sagt två taggade barn som åkte iväg!

Något av det bästa jag vet på kvällarna är att få tända ljus runt om i huset… det liksom gör mig lugn och harmonisk. Det kan ju vara det bästa med just vinterhalvåret!

Dock slog det mig idag när jag åkte hem från jobbet att det ljusnar fort nu, vilket är väldigt skönt! Idag fick jag njuta av solsken som bländade i ögonen på vägen hem… ni vet så där stark vårsol så att det är omöjligt att inte ha solglasögon på sig! Hur underbart!?

Och en annan fantastisk sak är att vi snart har tagit oss igenom februari månad. Våren närmar sig med stormsteg hörrni! Och i och med det kom jag på att jag måste beställa hem dessa, inför resan. Perfekt för att minska uppkomsten av soleksem på sommaren, samt ger en djupare solbränna!

Och på tal om våren så har jag HITTAT tre helt LJUVLIGA plagg som jag blev helt såld på!

 

 Blus, klänning och klänning

Och vill påminna er om att koden nakdpromo fortfarande gäller här inne för att få just 20%. 

Önskar er en härlig kväll <3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.