Villa Sjöliden

Tacksamhetskänslor!

innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Måndag och ny vecka… som startade med en stressig dag på jobbet och sjuka barn. Hosta och feber avlöser varandra på barnen här hemma, och idag var det Alicia som var mest hängig och fick hämtas hem från förskolan. Och på Alicias avdelning var det endast två barn då resten också låg hemma i feber… Hej vabruari! Jag är trött på dig redan!

Och här hemma blåser det riktig storm även idag! När jag nattade Alicia låg vi och lyssnade hur vinden ven och ibland kändes det som att hela taket skulle blåsa sönder. Och helt plötsligt for en känsla av tacksamhet genom kroppen… en tacksamhet att ha möjligheten att kunna bo i ett varmt hus med tak över huvudet. Skyddad från vind och blåst.

Sådana ”tacksamhetskänslor” kommer över mig lite då och då… och det är ganska så skönt! Att liksom kunna stanna upp och faktiskt se vad bra man har det egentligen.

Det enda negativa är dock att när man som mest skulle behöva dessa ”tacksamhetskänslor”, som till exempel när livet känns nattsvart (när man har riktig ångest), så kommer dom minsann inte;) Ja ni… ibland känner man sig bra tokig, på många sätt!

Men som en läsare kommenterade… jag är jag trots psykisk ohälsa eller diagnoser hit och dit! Och det har hon ju helt rätt i!

Och nu ser jag att det är hög tid att krypa till sängs för min del. Vi börjar nämligen en timma tidigare imorgon bitti, så klockan ringer 04.40 här hemma!

Dagens tips till er blir i alla fall dessa godbitar..

Kjol (ellos), blus (ellos), kjol (ellos), blus (gina tricot), topp (nakd), klänning (nakd), kappa (bubbleroom). linne (nakd)

Och huuur fina var inte denna och denna… ÄLSKAR detta märke!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.