Trött och sliten! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Trött och sliten!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Idag blev det en hektisk dag för min del. Första dagen på jobbet denna vecka… och det kändes i kroppen att det förmodligen var lite för tidigt att gå tillbaks. Jag har verkligen inte känt mig på topp så att säga. Känns fortfarande som att risken finns att det är en lunginflammation som håller på att utveckla sig.

Efter jobbet stressade jag iväg till shoppingcentret för att inhandla det sista inför morgondagens födelsedagsfirande. Men denna gång är jag faktiskt glad att vi valt att inte lägga något barnkalas samma helg som resterande firande. Utan vi får helt enkelt lugna oss lite med det!

Och nu är jag så fruktansvärt trött och sliten och ska faktiskt krypa till sängs, så jag förhoppningsvis hinner att återhämta mig innan morgondagen drar igång. Därav ett väldigt kort inlägg idag.

Men några godbitar har jag allt letat upp..

Kjol, klänning, topp, topp

Sedan hittade jag en såååå himla fin blus för 179 KR!! Och ordinarie pris dessutom!

Godnatt fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.