Villa Sjöliden

Långa fransar och inte i min bästa form!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Idag har jag haft en oerhört trött dag… misstänker att det kan vara efterdyningar från övertiden i går på jobbet. Jag har liksom gått som i en dimma, hela dagen… och inte nog med det, har jag dragit på mig en envis hosta, som verkar bli mer intensiv för vad dag som går… ni vet en sådan där hosta som gör ont i både huvud och hals vid varje hostning.

Så nej… vi kan konstatera att jag INTE riktigt är i min bästa form idag! Så det känns extra skönt att det är fredag imorgon, så jag kanske får en liten chans att förhoppningsvis pigga på mig!

Efter jobbet åkte jag mot Örebro, och My Corner! Det var dags att göra Yumi lashes hos Sofie. Och nu är det ordentlig böj på fransarna ingen… alltså den tjejen utför magi både med fransar och bryn!  

Men alltså, fransarna växer så det knakar… naturligtvis tack vare behandlingen hos Sofie, men även denna produkt som jag använder flitigt (och tro mig… den FUNKAR!)

Idag tänkte jag tipsa er om både lite inredning och mode…

Askar (newport), fotölj (newport), lampa (ellos), kuddfodral (h&m), taklampa (rea members), bänk(h&m)

Skjorta (Gina tricot), Klänning (Nakd), Blus (Gina tricot), Skjorta (Gina tricot), Blus (Ellos), Kjol (bubbleroom)

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. villasjoliden

      Hej Linda!
      Jag älskar detta fransserum och skulle aldrig få för mig att rekommendera något jag inte själv står för☺️ Jag var själv skeptisk till det när jag först skulle prova… men redan efter 1- 2v användning (varje kväll) så märkte jag en rejäl skillnad! Så den är helt klart värd att prova??
      Ha en fin kväll!
      Kram Nathalie ?

        1. villasjoliden

          Ja det tycker jag du ska göra! Se bara till att få en fast rutin att de första veckorna använda den varje kväll, innan du lägger dig. ? kram kram