Att svälja en tand! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att svälja en tand!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina raringar<3 

Idag när jag åkte hem från jobbet, brann himlen. Den var så röd, att jag var tvungen att ta ett kort!

Alltid när himlen är röd så ekar min bästa kompis Sofies ord i mitt huvud. Ett ordspråk som hon låtit tatuerat in, eftersom hennes pappa som jobbade mycket ute på havet när hon var liten alltid sa det till henne… Red sky in the night, sailors delight red sky in the morning, sailor takes warning. Och jag har faktiskt aldrig varit med om att detta ordspråk inte har stämt!

Och på tal om Sofie… jag fick ett kort skickat till mig under dagen… hon hade tagit ett kort på körsbärsträden i Kungsträdgården i Stockholm. Alltså… träden blommar! Man blir både helt lycklig och livrädd! Dessa klimatförändringar… ajaj!

Idag hände annars något, som jag misstänker att vi kommer minnas en lång tid framöver! Sedan jul, har Milian haft en lös tand (vilket hans mamma gärna vill slippa se). Han har vickat och vickat… och vi har alla fått skådat hur tanden blir mer lös för varje dag. Och nu dom senaste dagarna har tanden varit så lös, men Milian har vägrat dragit ut den! (får rysningar).

En stund efter att jag kommit hem från jobbet idag så utbrister Milian glatt att tanden faktiskt inte finns kvar i munnen. Jag och Snickaren frågar förvånat vart tanden är… men det visste minsann INTE Milian. Efter en stunds utfrågning och letande (japp, hela familjen kröp längs med golvet och letade) konstaterade vi alla att Milian nog måste ha svalt tanden, utan att han märket det! Hur kan man inte känna att man sväljer en tand? haha!

Men summan av kardemumman är i alla fall att vi har en stolt kille här hemma.

Men efter en stund utbrast Milian i förtvivlan “hur det nu skulle bli med tandfen, när tanden inte fanns?” Vi fick lugna honom med att vi kunde skriva en lapp till tandfen, och förklara situationen. Det köpte han… och vi hämtade papper och penna. Milian diktade högt och bestämt vad som skulle stå i brevet… och avslutade med att skiva sitt namn (här smälte mitt hjärta).

Så nu får vi se om tandfen kommer nöja sig med ett brev istället för en tand! 😉

Kommer så väl ihåg när jag själv var i Milians ålder och hade lösa tänder… jag hade PANIK… och vägrade pilla bort tanden, även om den bara hängde i en liten tråd. Tillslut fick min mamma ta taken i egna händer och pilla bort tanden när jag sov. Och efter det, har lösa tänder alltid fått mig att rysa ända in i märgen.

Slutligen tänkte jag visa er dessa fina modenyheter…

Blus, jacka, blus

Och sedan hittade jag denna, som jag blev fullkomligt kär i,.. hur fin?

Slutligen vill jag dela med mig av ett par rabattkoder till er inne hos Ellos..,

Erbjudande: 40% extra rabatt på Ellos dam, herr och barnkollektion (gäller ej produkter som är märkta med “kampanjpris” och kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

Hur fin var inte denna till exempel?

Rabattkod : 30% rabatt på dyraste varan- Gäller även varumärken! (Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik och varor märkta med “vintage” eller “exklusive” samt några av ellos utvalda varumärken.) Ange koden 415413 i kassan. Giltig tom 2020-01-31

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.