Villa Sjöliden

Efterlikna naturen och att vänta på domen!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3

Ligger nerbäddad i soffan under dubbla filtar och huttrar… huvudet värker lite smått och taggtråden i halsen har sedan igår ökat i smärta. Känner verkligen INTE för att bli sjuk nu!

Annars startade dagen med jobb för att sedan skynda mig iväg till psykiatrin, där min utredning görs, Och vid nästkommande besök, då även Snickaren ska följa med kommer domen! Vad ska dom göra med mig;) haha… jisses,! Men ändå så himla skönt… tårarna rann ner för mina kinder när min psykolog sa dom orden till mig. Äntligen kommer jag få min dom… eller dom kanske är fel att säga… äntligen kommer jag få en skräddarsydd behandling, som ska hjälpa mig att hantera livet!

På vägen hem från psykologen passade jag på att köpa med mig en måndagsbukett, eftersom helgbuketten uteblev här hemma, Så nu är ordningen återställd här hemma;)

Och ingen är mer nöjd än jag när det finns färska snittisar i hemmet!

Det finns väl få saker i ett hem som ger sådan härlig känsla som buketter och växter…

Vet ni, att det finns inget som har så god inverkan på oss som växtlighet. Därför finns det heller ingenting som ger sådan energi till ett rum som en bukett på bordet eller friska gröna växter i vår inredning.

I just Feng Shui handlar det om att efterlikna naturen så mycket som möjligt, då det är här vi samlar kraft och energi.

Och visste ni att valet av blommor skapar stilen och har stor betydelse för vilken känsla du vill förmedla. Så här års när vi börjar längta efter vår och sommar, välj då skira blommor som ger en lätthet, romantisk touch och gärna i vit- eller pastellfärgad skala.

Idag har jag letat upp några härliga gobitar åt er…

Klänning, tröja, klänning, klänning, kjol, klänning

Och huuur fin var inte denna?

Och vet ni… jag väntar med spänning på att denna produkt ska anlända till brevlådan… jag är så taggad på att testa den, då jag läst så mycket fina recensioner om den!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.