Villa Sjöliden

En skön lördag och massvis med nyheter!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Idag har vi haft en skön lördag… Milian och Snickaren var iväg på hockeyträning på förmiddagen och när dom kom hem så slängde dom i sig lunch för att sedan fara iväg igen… Men nu skulle dom titta på hockeymatch live, Örebro- Rögle!

Jag och Alicia har i stort sätt haft hela dagen för oss själva! Vi passade på att ta en lugn morgon med allt i från pyssel till att förbereda kvällsmyset. Chokladdoppade jordgubbar och en massa melon. Båda mina barn är verkligen fasligt förtjusta i frukt och äter massvis dagligen. Och idag, fast det är lördag så blev det frukt istället för godis… och ingen sa något om det!

Efter att vi förberett allt kvällsmys klart, åkte vi iväg och uträttade lite ärenden. Hade tänkt att köpa mig en ny maffig helgbukett (som jag inte hann göra igår), men hittade verkligen INGA fina blommor som föll mig i smaken! Jag får helt enkelt satsa på en måndagsbukett istället… och hoppas på att det kommit in lite nya fina snittisar då.

Vi passade även på att åka runt och dela ut alla kalasinbjudningar till Alicias 4 års kalas som kommer äga rum om exakt 2 veckor. Snacka om att vi har en förväntansfull tjej, som snart ska ha sitt allra första kompiskalas!

Och väl hemma, så tände vi ljus i hela huset. Även en brasa fick tändas… och här kände jag hur lugnet infann sig i mig. Härliga lördag!!

Sjönk ner i soffan en stund innan det var dags att göra i ordning maten för kvällen.

När killarna kom hem hade vi tacokväll här hemma, och kikade på Emil i Lönneberga, medans vi njöt av våra chokladdoppade jordgubbar.

På tal om Emil i Lönneberga… tror ni någonsin någon människa kommer kunna göra bättre barnfilmer än Astrid Lindgren? Tänk vilken otrolig fantasi hon måste ha haft… till skillnad mot en annan som till och med har svårt att hitta på och berätta en godnattsaga för barnen;)

En fin lördag, som nu börjar lida mot sitt slut… eller ja, i alla fall för barnen. Själv tänker jag ta mig ett glas vin, och fortsätta njuta av lördagskvällen när barnen somnat!

Idag tänkte jag visa er dessa fantastiskt fina och vårfräscha kreationer…

Skjorta (gina tricot), byxor (gina tricot), tröja (nakd), klänning (nakd), blommig klänning (nakd), topp (nakd), väska (nakd), blus (gina trocot)

Älskar plagg i dov färgskala… som vitt, beige och svart. Så tidlöst och elegant!

Hittade även denna till 54% rabatt från Stylein som är GALET snygg!

Sist men inte minst rekommenderar jag er att kika in här, där ni som gillar att dofta gott kan få chansen att frossa i massvis av nya, fräscha dofter, som passar just er stil!

Önskar er en fin kväll raringar<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.