Villa Sjöliden

Bästa hudvårdsprodukterna och 25% rabatt!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

För några år sedan var jag så oerhört DÅLIG på att ta hand om min hy så jag nästan skäms… Jag brydde mig INTE överhuvudtaget och förstod inte heller varför jag skulle bry mig!? Jag har aldrig haft någon problemhy, utan snarare ett ”babyface” som var len som en persika. Så jag  körde tvål och vatten när sminket skulle tvättas bort!

Men efter att min bästa kompis Sofie fick ett jobb inom hudvårdsbranschen… började jag inse att det här med en bra hudvårdsrutin faktiskt är väldigt viktigt på många sätt. En investering för en frisk och välmående hy! Och sedan måste jag erkänna att det också är ganska kul att leta sig fram till just sin egen perfekt hudvårdsrutin!

Just nu är jag HIMLA nöjd med min egen hudvårdsrutin… och jag känner att hyn i ansiktet mår fantastiskt bra!

Och produkterna som jag använder är dessa…

Varje morgon börjar jag med att fukta huden med denna FANTASTISKA, super fuktgivande ansiktskräm innan jag sminkar mig.

På kvällen tvättar jag bort mitt smink med denna superdryga rengöring, som liksom får porerna att dra ihop sig och faktiskt är utsedd till Bäst i Test, när det kommer till rengöring. Denna rengöring kommer räcka väääldigt länge, så bli inte rädda för priset, det är värt det!

När sminket tvättats bort blöter jag Foreon (fyndade min här inne) och tar på en liten ”ärta” med rengöring på piggarna, slår på maskinen och masserar huden i cirkelrörelse i mindre än 1 min. Redan nu har huden fått den renast känsla ni kan tänka er… och lystern… OMG! (bästa köpet!)

Sedan avslutar jag med att smörja in ansiktet med denna (även den FANTASTISKA) nattkräm… och jag lovar… här behövs inga kosmetiska ingrepp. Krämen gör vad den lovar på alla plan!

Och ett par gånger i veckan peelar jag även ansiktet med den ABSOLUT BÄSTA ansiktsmasken! Jag avgudar den, då man verkligen känner att det verkligen händer något i ansiktet… UNDERBAR! Och så DRYG! (den första produkten jag provade i Peter Thomas Roth serien… och den var även den som fick mig besatt av hans produkter). Såg just nu att det är 20% rabatt på just den masken!

Och min hy, ja den har verkligen ALDRIG mått så bra som nu! LYSTER, INGA PORER, INTE VINTERTORR osv… vad mer kan man begära liksom?

Avslutningsvis vill jag idag tipsa om att NAKD kör 25% på alla sina toppar och jeans i 24h till. Och eftersom jag INTE är någon jeansmänniska så kommer jag visa bilder på några SÅ FINA TOPPAR som jag själv funderar på att klicka hem;) Använd koden TREATME i kassan för att komma åt rabatten.

Nr 1, nr 2, nr 3, nr 4 nr 5, nr 6

Och denna topp var ju bara sååå fin!

Önskar er en fin kväll kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.