Betongkeps, taggtråd och tulpaner så klart! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Betongkeps, taggtråd och tulpaner så klart!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Just nu känns ögonlocken tunga som bly… Jag är heeelt slut efter dagens arbete! Liksom så där extra trött, som man nästan är innan man håller på att bli sjuk. Vaknade upp i morse och det var allt lite taggtråd i halsen och betongkeps på huvudet. Men med en Ipren i kroppen, kände jag mig pigg och fräsch igen… och gjorde hela dagen fram tills jag kom hem från jobbet. Då kom tröttheten, huvudvärken och taggtråden smygandes tillbaka. Hoppas, hoppas det inte blir mer än så! Och så klart insåg jag ganska snabbt att jag INTE fyllt på medicinskåpet med bästa förkylningsdödare (pangpris just nu!) ännu! Attans!

Vet inte hur många förkylningar jag lyckats kväva med hjälp av den!

Men hörrni… Imorgon är det ju tulpanens dag… och jag som är ett riktigt stort fan av krispiga tulpaner var tvungen att köpa på vägen hem;)

Och mitt bästa tips till er, om man vill få tulpanerna att stå sig länge är… lite KALLT vatten i vasen (mellan 3-5 cm, Lite då och då, när man kommer ihåg det, är det perfekt att lägga i ett gäng isbitar i vasen. 

Och innan jag slumrar ifrån er här, så har jag så klart letat på lite “vill ha” produkter…

Topp, klänning, jacka och topp

Och för att inte tala om denna, fantastiskt eleganta kreation (stort “vill ha” på den)

Och sist med inte minst, vill jag påminna er om att det fortfarande är 3 för 2 här inne!

Ha en fin kväll fina ni, och sov gott<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.