Villa Sjöliden

3 rätters och stolt mamma!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Ja, hörrni… då var denna helg till ända och hjärtat och hjärnan är påfyllt med kärlek och energi, trots att den flög förbi!

Igår kväll var vi ju bjudna till svärisarna på middag. Och vet ni… så fort jag kommer innanför dörrarna hem till dessa fantastiska människor fylls jag av värme. Det är så mysigt och man blir verkligen avslappnad. Det liksom osar värme och kärlek i detta hem.

Och svärmor hade dukat i ordning middagsbordet så fint!

Och den fina tulpanbuketten hade vi med oss… så klart egenodlade tulpaner från Rönne Trädgård. Och ljuslyktorna i olika storlekar hittar ni här.

Och efter att ha avnjutit en fantastisk trerättersmiddag (är det någon som kan laga fantastisk mat, är det Svärmor) så var vi minst sagt mätta och belåtna.

Alicia som snöat in sig på att hon minsann får dricka te och kaffe, skulle prompt ha kaffe till sin efterrätt. Sagt och gjort… i en blommig liten kopp fick hon kaffe med mycket mjölk;)

Och hon försökte spela en liten stund, att det var ”såå gott” tills hon ändrade sig och kaffet rann ut ur hennes lilla mun.. haha! Envis som en gammal get, ja det är vad hon är våran lilla tös!

Och idag var det en stor dag för Alicia… en dag som hon väntat på i veckor! Hon skulle ÄNTLIGEN få börja på dansskola. Och så klart på dansskolan som både jag och hennes två mostrar gått på.

Och här snackar vi nostalgi… Lokalerna såg precis likadana ut som jag mindes dom. Och Alicia var nog den av alla barn som var mest taggad på att få gå med dansfröken in i lokalen. Superspeedad och frågade en gång i minuten när det var dags att gå in i danslokalen (ska tilläggas att vi var där 20 min innan).

När 40 min gått, var det dags för oss föräldrar att få kliva in i lokalen för att få en liten dansuppvisning av vad dom lärt sig. Och här smälte mitt hjärta fullkomligt, när jag fick se min superstolta dotter. Hon sken upp som en sol när hon mötte min blick och jag fick kämpa för att hålla tillbaka ”stolt mamma-tårarna” vill jag lova! Tänk att jag själv dansade från Alicias ålder tills jag var 16 år, och min mamma alltid satt och väntade i väntrummet på mig. Och nu är det min tur att vara mamman som stolt får kliva in i danssalen och titta på min dotter, En galet fin känsla!

Och när danslektionen var över var den en liten tjej som redan längtade till nästa söndag! <3

 

Och som vanligt avslutar vi denna söndag med att visa några galet fina nyheter…

Taklampa (ellos), matta (ellos), vas (ellos), ljuslykta (ellos), ljusstake (newport) och lampskärmar (ellos)

Alltså denna skönhet känner jag MÅSTE få flytta in i mitt tv-rum!

Skjorta, klänning (filippa k), blus, klänning, klänning och klänning

Ha en fin söndagkväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.