Iphone 11 pro kamera och nyårsprepp! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Iphone 11 pro kamera och nyårsprepp!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

Dagen innan nyår, och idag är det en massa fixande med diverse saker inför morgondagens festligheter. Det ska bland annat handlas, göras efterrätter och fixas present.

Snickaren och barnens farfar håller på att falsa plåttak på vårat nya uthus i stormen. För himmel vad det blåser! Och vad det stormade i natt, hua!

Igår tog jag tag i att få igång min julklapp som jag fick av Snickaren… och jag är SÅÅÅÅ NÖJD! Han hade fixat en Iphone 11 pro (jag hade önskat mig den för kamerans skull) Och vilken kamera!! Wow!

Inga mer halvgrumliga mörkerbilder… titta bara!

Så igår kväll sprang jag runt och fotade i hela huset.. haha! Kameran lever i alla fall upp till över förväntan!

Jag tycker det är så himla svårt att få fina bilder med systemkameran i mörker… oftast blir dom alldeles för grumliga och då blir det att jag hellre struntar i att fota. Och det är ju lite jobbigt denna årstid då det mer eller mindre är mörkt JÄMT!

Men förutom att tjata om blåst och ny mobil… så tänkte jag rekommendera er att gå in här och kika idag… SÅ FINA ERBJUDANDEN! Hittade bland annat dessa( upp till 88% rabatt) som jag skulle kunna tänka mig!

Blus (By Malene Birger), Ring (Luisa vannini), Tröja (Dagmar), Sneakers (Philip Hog), Topp (Tiger of Sweden), Armband (Moonstone), Blus (Filippa K), Byxor (Odd molly)

Har ni bestämt eran outfit till nyår? Inte jag! Men skulle lätt kunna tänka mig denna glittrande skönhet! More is more, eller vad säger man;)

Önskar er en fin dag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.