Sjukdom, Spabad och långa fransar! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Sjukdom, Spabad och långa fransar!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Denna lördag blev inte alls som vi hade tänkt oss. Som ni vet så berättade jag ju för er att lilla Flisan kände sig hängig under jul… och nu var det min tur. Så dagens planer blev framflyttade tills vi är pigga och friska! Det slår verkligen aldrig fel i våran familj, att när vi blir lediga, ja då blir vi också sjuka. Men, men… sånt är livet, och lite sjukdom ska vi väl ta oss igenom;)

Hörrni… jag vet att jag har sagt det förut, men det MÅSTE sägas igen! Mina fransar<3

Jag bara ÄLSKAR dom… och som dom växer! På dessa bilder är fransarna utan mascara och ska jag vara helt ärlig så behöver jag faktiskt inte använda det längre. Och fransböjare vet jag inte när jag använde sist! 

Allt detta utav kontinuerliga besök hos My browbar och hennes magiska Yumi lashes! Och denna FANTASTISKA produkt, som jag faktiskt beställde hem mer av igår från Lyko!

Japp, så vill ni ha vackra långa och även böjda fransar (utan förlängningar, som dessutom sliter på era egna fransar) så rekommenderar jag stark detta!

Igår eftermiddag kom min mamma och lillasyster och hämtade med sig barnen för att åka på bio (Frost 2).

Jag och snickaren åkte hem till min mamma på kvällen där vi möttes av julstämning och kalkonmiddag! Mums!

Och efter den goda maten, var det dags att bada spabad för vissa;) Min mamma hade förberett chokladdoppade jordgubbar som serverades i denna smarta flytbricka!

Mums filibabba tyckte barnen och smaskade och åt så det stod härliga till!

En mysig kväll hos min älskade mamma och lillasyster<3

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.