Villa Sjöliden

Ljust, fräscht och lite kaos på det!

Innehåller annonslänkar

God morgon mina fina<3

Har ni en lugn och skön ledighet? Det här med att man har en vision att det ska bli så avkopplande och mysigt när man äntligen har långledig… ja ni, varför lär man sig aldrig? haha! Nu har vi haft det relativt lugnt dessa två dagar efter julafton, och barnen håller verkligen på att reta gallfeber på varandra och på sin mamma och pappa;) Och detta i sin tur leder till att jag och Snickaren blir irriterade på barnen, och på varandra!

Antar att detta är ett helt vanligt fenomen i många hushåll, men ändå? Varför lär man sig aldrig… så man i alla fall mentalt kan förbereda sig!

Imorgon har i alla fall barnen ett inbokat biobesök tillsammans med sin mormor och sin moster Olivia. Alicia är grymt peppad på detta, och Milian fick vi alla mer eller mindre övertala att följa med. Dom fick i julklapp att gå på Frost 2, och Milian ”som verkligen INTE tycker om Anna och Elsa” blev lite halvputt, och skulle bannemig inte med! Men efter att moster Olivia ringt och pratat med Milian, så ändrade han konstigt nog sig, och skulle med;)

Detta ska i alla fall bli skönt för mig och Snickaren, som båda känner att vi behöver ha en paus från detta intensiva kaos! Ja… för man kan faktiskt känna så ibland, att man behöver en paus från sina egna barn!

Efter bion är vi i alla fall bjudna hem till mormor och Olivia på lite mat och bubblande i spabadet. Myspys!

Funderar faktiskt på att börja städa ut julen lite smått i morgon… ja stjärnorna och granen får stå kvar ett tag till, men alla småpryttlar. Ja, vi får se vad jag hinner med helt enkelt!

Har ni lyckats fyndat något till er själva på mellandagsrean?

Jag blev, i alla fall superlycklig när jag hittade denna skönhet (som jag suktat efter länge) till 40% rabatt… jag klickade hem den direkt!

Sedan hittade jag även denna (som stod högt upp på min önskelista), till superpris! Även den beställd! Så nu mina vänner, väntar en oerhörd ren hy och ett fint glow när jag även kompletterar min rengöringsrutin tillsammans med denna och denna (lyko)!

Sedan måste jag ju också visa er lite härliga nyheter som jag letade reda på idag…

matta, tyngdtäcke, långhårig matta, påslakanset i tvättat linne, lampfot, överkast.

Så himla fina, eller hur? så fort julen är över så blir man alltid så sugen på ljust och fräscht! Samma sak varje år.

Önskar er en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.