Villa Sjöliden

Bordsljusstake och huvudvärk!

innehåller annonslänkar

Hej mina godingar!

Igår och idag har jag legat hemma med en konstig huvudvärk! Ni vet nästan en sådan där feberhuvudvärk fast ingen feber. Känns som att jag har en betongkeps på huvudet trots både alvedon och ipren. Som tur är känns det bättre idag, så jag räknar med att vara tillbaks på jobbet imorgon, Det är faktiskt inte ofta jag har huvudvärk… men när jag väl har det så känns det som att jag får ganska rejält. Nu kan det ju dock ha och göra med alla nya mediciner jag håller på att ställa in.

Älskar min fina bordsljusstake från I am interior, nu dekorerad med mossa, äpplen,hyacinter, kanelstänger och torkade apelsinskivor.

Imorgon väntas en snösmocka i stora delar av Sverige… Blir spännande att se om det blir total kaos som det brukar bli i detta land när första riktiga snön faller;) Ändå lite mysigt att det kommer ligga snö på marken första advent. Hoppas, hoppas att vi kan få lite snö till jul också… blir så mycket mer stämningsfullt!

Hörrni… idag fortsätter erbjudanden välla in på sms och i mailkorgen, Och jag har tagit fram mina favoriter…

Vi börjar med LYKO som idag har 25% rabatt på makeup… och här har ni mina rekommenderade produkter…

   Finish primer (håller sminket fräscht och på plats hela dagen), Anastasia ögonbrynspenna (min favorit), Lancomé maskara (som ger galet vacker volym), The Balm highlighter (ger världens finaste lyster), Ögonskugga (hur fina färger!?) Fondation som täcker alla ojämnheter.

Newport fortsätter med 20-70% på hela sitt sortiment…

Snäckhalsband på stativ, ljuslykta, ljusstakar, Nissedörr, Skål, tallriksunderlägg

Nakd fortsätter ha 30% på hela sitt sortiment med koden BLACKWEEK

Blazer, vida byxor, blus, tröja, blus och blazer

Bubbleroom kör 25% på allt från Happy holly och Ciara Forti

Klänning, klänning, klänning, Tröja, tröja, baddräkt

Ellos kör rabatt med upp till 50% på stora delar av sitt sortiment, och här är några saker jag tycker ni ska hålla ögonen på…

Klänning, stövletter, Fuskpälskappa (bor i min), Sous vide, vakuumpackare, och kamin

Sedan måste jag bara tillägga… att ni som älskar att laga mat och vill ha råvarorna PERFEKT tillagade MÅSTE skaffa en Sous Vide… Man får köttet, fisken, kycklingen så GALET saftiga.

Sist men inte minst hittar ni fina, fina erbjudande här inne.

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.